Gość Napisano 17 Grudzień 2007 Popatrzcie na to cud, miód, malina. ahhh tez bym tak chciał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fishu 0 Napisano 17 Grudzień 2007 hehe tydzień temu to zobaczyłem cud ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
f4ty 0 Napisano 17 Grudzień 2007 Pomimo że nie lubię tego typu utworów, to jakoś mi się spodobało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 17 Grudzień 2007 OMG ja ja chce xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 17 Grudzień 2007 tak...a pozniej sie dziwia ze tyle gwaltow jest, niejeden ze slabsza psychika w Techno clubie pewnie by sie na nia rzucil oO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Grudzień 2007 tak...a pozniej sie dziwia ze tyle gwaltow jest, niejeden ze slabsza psychika w Techno clubie pewnie by sie na nia rzucil oO to co mamy powiedziec o tym. http://pl.youtube.com/watch?v=oX7OHlZ0AP8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 17 Grudzień 2007 A ja szczerze mówiać drodzy koledzy, nie wiem co widzicie 1. w tej pani 2. w tym tańcu 3. w tej muzyce ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 18 Grudzień 2007 A ja szczerze mówiać drodzy koledzy, nie wiem co widzicie 1. w tej pani 2. w tym tańcu 3. w tej muzyce ;P Wiem o co Ci chodzi, możesz nie lubić danego typu utworów itp. dla mnie ta pani jest brzydko mówiąc dziwką, choć wygląda całkiem, całkiem... "Wielkość biustu to rzecz gustu" ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 18 Grudzień 2007 fajnie dupa kreci xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 18 Grudzień 2007 1. Ta kobieta nawet nie jest ładna, chuda, z twarzy jakby kosiarą jej jeździli... Japonki to jest to 2. Co to w ogóle za taniec, gdzie się tylko dupą kręci.... Boże ludzie.... żałosne... 3. Co to za muzyka? Tożto pod Disco Polo podchodzi... Blech... techno... jedyne co trawię z tego gatunku to Prodigy (chociaż to jest Rave...) Ogólnie... ŻAŁOSNE... Gdyby tam była piękna Gejsza i tańczyła do japońskiej muzyki klasycznej.... mmmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Grudzień 2007 nom. muszę dziewczyne tak nauczyć. ;dd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach