rivel88 0 Napisano 29 Kwiecień 2010 Witam. Kto wybiera sie na targi do Niemiec w dniach 19-22 sierpnień ? Ja na 100 procent jade z kumplem, bo to moje male marzenie byc na tak duzych targach. Dzieli mnie 1020 km w jedna stronę, ale moim zdaniem naprawde warto !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 30 Kwiecień 2010 A dokładnie jaka miejscowość? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 30 Kwiecień 2010 (edytowane) Kolonia Oficjalna strona Ja się niestety nie wybieram w tym roku, ale może kiedyś ;> Edytowane 30 Kwiecień 2010 przez szymuR93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirserPL 0 Napisano 1 Maj 2010 Oooo, super, to niedaleko mnie. A czy są jakieś ograniczenia wiekowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 1 Maj 2010 Nie chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robcio 0 Napisano 3 Maj 2010 widze że zapowiada się niezła impreza chętnie bym pojechał z kumplami ale większość naszych planów nie wypala xD Tylko szkoda że niemcy (bez urazy) nie zbyt podoba mi sie ten kraj czy ktoś mógłby spolszczyć ten cennik? http://de.amiando.com/gcc2010.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach