ONE 698 Napisano 2 Maj 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 2 Maj 2010 Cześć :) I jak Wam się podoba gierka? Graliście już? Ja nie żałuje wydanych pieniędzy, świetna gierka na odstresowanie, nie za trudna i nie zabierająca zbyt wiele czasu. Idealna na chwilę relaxu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madkaktus 0 Napisano 2 Maj 2010 zgadzam sie w pełni...troche za prosta tylko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kohtaro 0 Napisano 3 Maj 2010 zgadzam sie w pełni...troche za prosta tylko To nie używaj kontynuacji jak prawdziwi masterzy z starych czasów na automatach :) polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 3 Maj 2010 Ultrapłynna , szybki jak Wipeout :), za krótka, trzy samoloty... Takie sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bid32 10 Napisano 8 Maj 2010 Z tą ultrapłynnością to bym się kłócił. Są momenty że szarpie,ale to WOGÓLE nie szkodzi grze (rzadki wyjątek) Gra czysty arcade,polecam miłośnikom automatów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 23 Luty 2011 Dla mnie poezja :) jako zagorzały bywalec salonów z automatami w przeszłości wreszcie mogę nacieszyć się chociażby namiastką automatów w owej grze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach