Duvel 3 Napisano 4 Maj 2010 Witam Jako, że jestem typem podróżnika, zwiedzacza, zachwycacza się byle gównem, i w ogóle coś na wzór chińczyka, co wszystko musi sfotografować, zacząłem rozwijać to co wychodzi mi całkiem nieźle. Chodzi o fotografię, zaczynałem od normalnego aparatu kompaktowego, a skończyłem na drogiej lustrzance ... Ale nie do tego dążę ... Postanowiłem wszystkie swoje zdjęcia zgrupować gdzieś w internecie, ku uzyskaniu słowa krytyki, jak i dowartościowania siebie, otrzymując pozytywne komentarze. Nie chcę mi się rozpisywać, więc może od razu przejdę do sedna. Oto mój deviantart: http://smokedduvel.deviantart.com/ Wiem, że większość moich zdjęć, jest ble, fuj, śmierdzących, odrażających, ohydnych, amatorskich, niedopracowanych, i nie przemyślanych, ale o to tutaj chodzi. To dodaje zdjęciom takiego ... no nie wiem ... Uroku, wszystko jest wolne, zero schematyzmu. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 4 Maj 2010 Fajne zdjęcia, szczególnie te podwodne Widać w nich normalność, spokój, HOBBY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 4 Maj 2010 Podobało mi się. Takie miłe do oglądania bez zbędnego "nadęcia" artystycznego. A Brazylii szczerze zazdroszczę :thumbsup: Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 4 Maj 2010 Fajnie wyglądają :D Jakiś tam talent to masz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 7 Maj 2010 Jakiś tam talent to masz ;) Jakiś tam? :teehee: Koleś wymiata w każdym calu! Gratuluję Duvel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
red_baron 21 Napisano 10 Maj 2010 Duvel masz dobry pomysł widzę talent może i owszem nie mogę cię ocenić bo nie jestem fachowcem - powiem tyle dla mnie BOMBA śliczne zdjęcia pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach