Skocz do zawartości
Pawster

Problem Z Xmb, Siecią, A Może Jeszcze Czymś?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od wczoraj mam konsolę PS3. Po krótce opiszę mój problem. Pierwsze odpalenie, widzę menu i już uśmiech na twarzy :) do czasu kiedy to po konfiguracji neta, wchodzę w przeglądarkę...przeglądam stronki itp, a po wyjściu z przeglądarki nic nie mogę zrobić w menu xmb poza przyciskiem PS a więc możliwością wyłączenia konsoli, bądź pada. Zaktualizowałem oprogramowanie do wersji 3.30. ten problem znikł ale jest kolejny który nadal nie ustąpił. W zakładce PlayStation@network chcę wejść w sore, lub zrobić swoje konto...niestety, pojawia się okienko np Playstation store i pisze o store...tu możliwość mojej ingerencji się kończy. i znów ratuje jedynie przycisk PS. Co może być przyczyną?? czy ratuje mnie tylko wymiana konsoli? a może problem tkwi w połączeniu ze siecią? Myślę, że może to być istotna informacja, mianowicie: gdy próbowałem uaktualnić oprogramowanie konsoli przez internet widziałem tylko akcję checking...czy jakoś tak...nie mogłem pobrać pliku mimo 20minut oczekiwania. zainstalowałem więc przez usb. stronki mogę przeglądać bez problemu, ale gdy sprawdzam stan połączenia w ustawieniach, pojawia się problem. przy teście połączenia internetowego w miejscu uzyskaj adres ip- powodzenie natomiast połączenie internetowe-trwa sprawdzanie...i tak czekam i czekam. Pomóżcie proszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.