Skocz do zawartości
cronosik

Padbar- Ciekawy Pomysł

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio siedząc na facebooku natknąłem się na reklamę ciekawie zapowiadającego się baru Padbar, jak wielkie było moje zdziwienie kiedy zobaczyłem że ten bar ma powstać w moim mieście lublinie.

Pomysł na prawdę zacny i zamierzam ich wesprzeć moją obcością wydaje mi się jednak że w Polskich realiach będą oni skazani za bankructwo. Jakoś sobie nie wyobrażam że w Polsce bar z darmowymi grami może przeżyć.

Zaraz im wszystko rozkradną/ zepsują a banda nastolatków będzie przesiadywać godzinami nic nie zamawiając, a chyba na barze chcą oni zarabiać. Niestety jakoś tego nie widzę.

A co wy myślicie? zna ktoś podobne miejsce w Polsce? Udało im się?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

link nie działa,poza tym jak sam napisałeś pomysł wydaje się być bardzo ciekawy i jeśli uda im się zapewnić odpowiednia ilość stanowisk, do tego dobra i kumata klientela w odpowiednim wieku(nie gówniarze)jakieś turnieje tematyczne fifa etc. i będzie dobrze w mojej opinii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, jak otworzą to przejdę się zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomysł bardzo fajny, extra by było w wolnym czasie z kolesiami przy browcu popykać np. w proevo, nikt by nie marudził że glośno itp. Dobry pomysł, ale mam też wątpliwości czy to wypali. Życzę im jednak powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już naprawdę przekracza wszelkie normy... Mógł to być świetny pomysł ale nie przekonamy się o tym ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem nie polega w policji, ale w polskim prawie, gdzie nie występuje tzw licencja na granie publiczne czy tez wypożyczanie gier. Dodatkowo Twórcy nie wypuszczają takowych licencji w obawie przed utratą zysków, a każdy kto wypożycza lub udostępnia gry publicznie odpowiada karnie za piractwo. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem nie polega w policji, ale w polskim prawie, gdzie nie występuje tzw licencja na granie publiczne czy tez wypożyczanie gier. Dodatkowo Twórcy nie wypuszczają takowych licencji w obawie przed utratą zysków, a każdy kto wypożycza lub udostępnia gry publicznie odpowiada karnie za piractwo. :P

To jest mega porypane ! Gdybym sobie zaprosił wszystkich znajomych do pogrania to wychodzi na to samo... To jest żałosne ! :D

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi