Gość Napisano 20 Grudzień 2007 Powiem tak; Jestem wielkim FANEM tej serii, Duke to jedyny facet, który mnie podnieca xP, jeszcze ta muzyka, no aż chce się żyć! Te Duke'owe hasełka typu "Wyrwę ci łeb i nasram do szyi", czy chociażby "Pokłony dla króla dziecino" przyjęły się niesamowicie, sam klimat gry jest po prostu kapitalny (kocham Manhattan Project i 3D, gdzie jest straaaaszny power). Historia o Duke'u walczącym z kosmitami jest chyba bardziej znana niż Lara Croft. Ba! Chuck Norris nie ma przy nim szans ;>. Z premierą Forevera zwlekali bardzo długo, bo aż dziesięć latek, a pokazali zaledwie dwa trailery i kilka screenów. To przez twórców, oczywiście mogli by pokazać dużo więcej, jednak chcą nas troszeczkę powku****ć . Forever stał się obiektem żartów, sam nawet mówię niektórym, że oddam kasę dopiero jak się pojawi Forever. Nie wiem, czy Forever wyjdzie dwa dni po końcu świata, czy za miesiąc, ale powiem, że pokazał się nowy trailer (po dziesięciu latach!!) i choć nie ma nic jakiegoś rewelacyjnego to jest on kapitalny z niesamowitym klimatem, który pozostał z poprzednich części. Duke dopala po prostu! WSZYSTKIE materiały (screeny z poprzednich projektów na innych silnikach i trailery + nowy trailer i screeny z niego) macie na http://www.duke4.net . Polecam oglądnąć, bo mi się spodobał bardzo, graficznie też kapitalnie (czy to Duke, czy Bruce Willis?). Oglądnijcie i wrażenia na dole xP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 20 Grudzień 2007 Poprawka ... 11 lat a nie 10... czekałem i w sumie czekam na tą grę jak koza na obirki no i mam nadzieję że coś więcej pokażą nam po tych 'latach'... z pewnością wyjdzie na 2xBD bo tak ją wypasą że aż masakra Dopiska po oblukaniu: No faktycznie jak to będzie toto co pokazują to jestem pierwszy (jeden z wielu) w kolejce po Duke, a co do Bruce Willis'a to Duke zawsze mi się z nim kojarzył, nie wiem czemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rac 1 Napisano 20 Grudzień 2007 Haha, macie racje To chyba Bruce Willis a nie Duke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 20 Grudzień 2007 E taaam DN Forever jest po to zeby na niego czekac, nie zeby grac. I tak juz pewnie zostanie ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 20 Grudzień 2007 Klimat pierwsza klasa Gra chyba chodzi na dopasionym silniku PREY'A Oby tylko nie było częstych loadingów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rac 1 Napisano 20 Grudzień 2007 Ale i tak graficznie nie zachwyca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 20 Grudzień 2007 Ale i tak graficznie nie zachwyca... Mają jeszcze dużżżooo czasu na dopracowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Grudzień 2007 Ale i tak graficznie nie zachwyca... Przynajmniej lepiej niż w GTAIV ;]. Ale jest bardzo ładnie, Duke wygląda fajnie, a te monstra to już dopiero. Ważne, że czuć klimat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
estro_pajo 0 Napisano 20 Grudzień 2007 zauwazyliscie jednak jak kiepsko jest duke animowany? uboga mimika i to bardzo. jak wydmuchuje dym to wyglada to super-sztucznie... (nie robi dziubka tylko rozciaga usta na boki - ograniczenia szkieletu...) boje sie, ze DN4e nie bedzie taki dobry jak bysmy chcieli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Grudzień 2007 zauwazyliscie jednak jak kiepsko jest duke animowany?uboga mimika i to bardzo. jak wydmuchuje dym to wyglada to super-sztucznie... (nie robi dziubka tylko rozciaga usta na boki - ograniczenia szkieletu...) boje sie, ze DN4e nie bedzie taki dobry jak bysmy chcieli... Tak, z tymi ustami to zauważyłem, jednak wszystkie inne ruchy są niezłe. Przynajmniej lepsze niż w GTA IV . Nie no tak serio to jak zobaczyłem te usta to przypomniały mi się stare renderowane filmiki do gier, ale jako całość extra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabbit 0 Napisano 21 Grudzień 2007 wyjdzie na ps3 w hd (high definision) cos takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 21 Grudzień 2007 wyjdzie na ps3 w hd (high definision) cos takiego Stary ale ty na Haju jesteś jak na forum piszesz ? bo to nie ma sensu bez urazy.. btw, jak to dawny żart mówi, DUKE NUKEM, FOREVER... IN DEVELOPMENT... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 21 Grudzień 2007 Stary ale ty na Haju jesteś jak na forum piszesz ? bo to nie ma sensu bez urazy.. btw, jak to dawny żart mówi, DUKE NUKEM, FOREVER... IN DEVELOPMENT... Hahaha... niezły żarcik Może kiedyś się doczekamy, co? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Grudzień 2007 Hahaha... niezły żarcik Może kiedyś się doczekamy, co? ;] Ja WIERZĘ, że powstanie - wreszcie pokazali jak wygląda ich najnowsze dzieło, a wygląda... dobrze, ważne że trzyma klimat ;]. NIE! Jak dla mnie jest wprost genialnie, a w Duke'u zakochałem się od początku . W końcu twórca mógłby dać masę screenów i trailerów, ale jakoś tego nie robi - ale nie ma żadnych przeszkód. Nie wiem czemu twórcy tak zwlekają z tą premierą, to nie metoda na sukces xP. Co jak co, ale Duke Nukem Forever wygrał już jedną nagrodę "gra widmo", a to już o czymś świadczy. Niemniej Forever POWSTANIE, sami zobaczycie ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perkel 0 Napisano 24 Grudzień 2007 "wyjdzie na ps3 w hd (high definision) cos takiego " Wcześniej był Duke Nukem 3D a teraz będzie Duke Nukem HD :D:D Czujecie analogie ? Ciekawe jak tam mój preorder... 10 lat już czeka na realizacje xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perkel 0 Napisano 24 Grudzień 2007 Ja WIERZĘ, że powstanie - wreszcie pokazali jak wygląda ich najnowsze dzieło, a wygląda... dobrze, ważne że trzyma klimat ;]. NIE! Jak dla mnie jest wprost genialnie, a w Duke'u zakochałem się od początku . W końcu twórca mógłby dać masę screenów i trailerów, ale jakoś tego nie robi - ale nie ma żadnych przeszkód. Nie wiem czemu twórcy tak zwlekają z tą premierą, to nie metoda na sukces xP. Co jak co, ale Duke Nukem Forever wygrał już jedną nagrodę "gra widmo", a to już o czymś świadczy. Niemniej Forever POWSTANIE, sami zobaczycie ;]. co do tego pokazywania... hehe czy aby nie przypadkiem nie pokazywali już dwa razy trailerów z Duke Nukem Forever ? Raz chyba na silniku Q2 a potem na Unreala oba sięprezentowały doskonale, i naprawde były genialne jak na owe czasy.. ten pokazuje tylko niewiele Może 3D Realms czeka na odpowiedni moment w branży na wejście księcia odrazu z miejsca do kanonu jak Duke Nukem 3d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lusstrator 0 Napisano 24 Grudzień 2007 To chyba jakaś tajna strategia wypracowana przez ojców Duka, bo dla mnie jest bardzo niezrozumiała. I powiem wam, że jeśli wyjdzie to ją kupię jaka by nie była:D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shenmue 2 Napisano 24 Grudzień 2007 To chyba jakaś tajna strategia wypracowana przez ojców Duka, bo dla mnie jest bardzo niezrozumiała. I powiem wam, że jeśli wyjdzie to ją kupię jaka by nie była:D. No i wlasnie o to w tym w tym wszystkich chodzi.. O rozglos Szczerze to watpie ze ta gra wyjdzie.. Jaka presja musi ciazyc na producentach i developerach po 10 latach Dlatego puszczaja co jakis czas filmik albo screena zeby pokazac ze Duke nadal zyje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 26 Grudzień 2007 SiX3 a ty za młody na tą gre nie jesteś? Na Manhattanie widnieje napis 18+ ... A ty w końcu masz 13 no nie? Kto będzie się za ciebie tłumaczył, jak wujka na śmierć zakopiesz z tekstem, że "nasrasz mu do szyi"?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Grudzień 2007 SiX3 a ty za młody na tą gre nie jesteś? Na Manhattanie widnieje napis 18+ ... A ty w końcu masz 13 no nie? Kto będzie się za ciebie tłumaczył, jak wujka na śmierć zakopiesz z tekstem, że "nasrasz mu do szyi"?? Heh, zabawne . I żałosne jednocześnie ;]. Ale zamiast pozostawić do bez komentarza, żeby cię prowokować jeszcze bardziej powiem po prostu... Odwal się, bo to nie twoja sprawa. By the way spojrzałem na swoje pudełko z Manhattan Project i nie widzę tam żadnego napisu dotyczącego wieku (ale wiem oczywiście, że jest od 18). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 26 Grudzień 2007 Może masz na pudełku oznaczenie ESRB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Grudzień 2007 Może masz na pudełku oznaczenie ESRB? Na polskim wydaniu nie ma NIC. Nie cfaniakuj (i tak mnie tu nie będzie za niedługo xP) i co do pytania to nie... Nie pisze "M" (Mature). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xiandu 0 Napisano 28 Grudzień 2007 2 słowa.... "Odgrzewany schabowy" kojarzy mi sie z ta gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 30 Grudzień 2007 2 słowa.... "Odgrzewany schabowy" kojarzy mi sie z ta gra Hahaha!! Spadlem z krzesla czytajac to! Dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Grudzień 2007 Hahaha!! Spadlem z krzesla czytajac to! Dobre No taka prawda ;]. Odgrzej odgrzanego już wcześniej kotlecika, a zobaczysz bardzo duże podobieństwo do DN: Forever <buhehe> xD. Cóż... Powiem od siebie, że nie widzieliśmy gameplaye, a po co zmieniać to co dobre...? PO TO, ŻE TO DOBRE MOGŁO SIĘ JUŻ ZNUDZIĆ I CZAS NA COŚ INNEGO, RÓWNIE DOBREGO (przykład: RE4). Ale Forever musi być "odgrzany" - to musi być nadal Duke, owszem niech będzie bardzo dużo nowych pomysłów, niech gra będzie nieliniowa, masa broni, przeciwników, gra długa i trudna, fajne nowe odzywki, jednak to nadal będzie ten sam dobry Duke. W przypadku tej gry to idealne rozwiązanie ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach