wuwunio 1 Napisano 30 Grudzień 2007 Najpierw miał być na enginie Quake, potem Quake 2, potem Unreal i tak dalej. Jak ktoś powiedział, DNF jest po to by na niego czekać a nie w niego grać. Może dożyjemy, ale i tak pierwszego Duke'a nic nieprzebije. "Jestem tutaj by żuć gume i kopać tyłki kosmitom... i skończyła mi sie guma do żucia!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Grudzień 2007 Najpierw miał być na enginie Quake, potem Quake 2, potem Unreal i tak dalej. Jak ktoś powiedział, DNF jest po to by na niego czekać a nie w niego grać.Może dożyjemy, ale i tak pierwszego Duke'a nic nieprzebije. "Jestem tutaj by żuć gume i kopać tyłki kosmitom... i skończyła mi sie guma do żucia!" W oryginalnym tłumaczeniu Duke Nukem 3D brzmi to nieco inaczej. "Czas skopać komuś tyłek i rzuć gumę... Tyle, że z gumą cienką". Bardziej w pamięci mam "Hail to the King, Baby", czyli wg. tłumaczenia Play-IT "Pokłony dla króla dziecino". Co by tu powiedzieć? Duke był szokujący i grali w niego wszyscy, teraz nie ma szans odnieść tak wielkiego sukcesu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 30 Grudzień 2007 A ile jeszcze na ta... gre... trzeba czekac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Grudzień 2007 A ile jeszcze na ta... gre... trzeba czekac ? No gdzieś 2010, muszą jeszcze zrobić kilka trailerów, później wezmą się za grę, to pewnie 2010 xD. Tak serio to nigdy nic nie wiadomo. Możemy poczekać długooo, a mogą zrobić nam niespodziankę . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lusstrator 0 Napisano 1 Maj 2008 http://gry.interia.pl/informacje/news/duke...wy,1102802,4045 Ekstra:D, czy oni nie rozumieją, że już nawet najwierniejsi fani nie łudzą się że zagrają w tę grę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 1 Maj 2008 jaaaa pierdziele... wiecie kiedy ja o tej grze slyszalem? jeszcze jak gralem w Duke Nukem 3D lool ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raziel 0 Napisano 9 Czerwiec 2008 Teraz pewnie pod koniec roku pokaza trailer na silniq UT3 xD Duke Nukem NEVER ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pickles 0 Napisano 9 Czerwiec 2008 Kilka dni temu w "Jace Hall Show" ujawniono kawałek gameplay: http://youtube.com/watch?v=OcqJt2MfOwU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 9 Czerwiec 2008 Kiedy ta gra miała wyjść? z 10-15 lat temu? Jeżeli jak już by wyszła to niech będzie z grafiką z tamtego okresu... a nie gra która miała być kilkanaście lat temu będzie na poziomie grafy z teraz, pieprze taką grę i producentów i tak nie zagram w dukena bo mi zwisa on kiedyś grałem w 2D i 3D ale teraz jak by ta gra nawet wyszła to bym jej nie kupił. Może twórcy co roku ulepszają grafę bo jest coraz lepsza i nie mogą wydać gry xD to będą to do usranej śmierci robić xd --------- Ten komentarz mnie rozwalił na yt xD Jambo911 (10 godz. temu) Wyświetl Ukryj wow, the first level is completed. awesome!!!! now we have to build las vegas, and some other 19 different levels! and it's going to be done in 2014!!! oh wait! the graphics are shit! let's restart doing DNF -.- assholes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 29 Wrzesień 2008 Pojawiły się 2 nowe screeny http://www.shacknews.com/screenshots.x?gal...=4886#img126388 Może jest szansa na to, żeby gra pojawiła się za 2-3 lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach