ClassicGOD 5 Napisano 18 Maj 2010 Nie wierze. Tak duze forum i nikt nie wspomnial o smierci jednej z najwazniejszych osob w historii muzyki? Znany ze swojego wkladu w powstanie mmuzyki Heavy Metalowej i popularyzacje gestu \m/ Ronnie James Dio zmarl 16 Maja 2010r. Przegral walke z rakiem zoladka. Ten temat to czysta formalnosc - zakladam go bo w mojej opinii byl tego wart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroogah 16 Napisano 18 Maj 2010 (edytowane) Skoro wszyscy wiedza o smierci Ronniego to nie trzeba tematu. Bardziej mnie zdziwilo, ze nie wsadziles tutaj Stargazer (z czasow gdy byl w Rainbow), ze swietnej plyty Rising, ktory byl jednym z jego lepszych utworow. Edytowane 18 Maj 2010 przez Kroogah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ClassicGOD 5 Napisano 18 Maj 2010 Skoro wszyscy wiedza o smierci Ronniego to nie trzeba tematu. Bardziej mnie zdziwilo, ze nie wsadziles tutaj Stargazer (z czasow gdy byl w Rainbow), ze swietnej plyty Rising, ktory byl jednym z jego lepszych utworow. Wrzucilem 2 kawalki ktore akurat mialem w glowie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach