RoncoL 0 Napisano 18 Maj 2010 Witam wszystkich mam pytanie,planuję sprzedać konsolę PS3 i kupić nową lecz slim. Problem jest taki ze nie wiem co zrobić żeby potencjalny nabywca nie korzystał z mojego konta,czy muszę je usunąć z konsoli ? Czy na nowej konsoli będę mógł mieć ponownie moje konto jesli nie pamiętam hasła? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 18 Maj 2010 Musisz pamiętać hasło, to jakbyś się spytał: "czy mogę wybrać pieniądze z bankomatu jeśli nie pamiętam PINu" Musisz usunąć konto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 18 Maj 2010 Usuwasz konto z konsoli. I potem jak chcesz wejść na psn w nowej konsoli to poprostu podajesz dane i jedziesz dalej na tym samym. Jeśli nie pamietasz hasła to raczej juz nic nie zrobisz. Możliwe ze są jakies funkcje przywracania hasła (pewnie przez poczte) ale sam nie wiem. Poszperaj troche po PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duvel 3 Napisano 20 Maj 2010 Usuń konto z konsoli, jest funkcja przypomnienia hasła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach