Gość Grandi Napisano 21 Grudzień 2007 Heh nie no żartuje oczywiście, chciałbym życzyć wam pogodnych i wesołych świat, i oczywiście duzo gier na PS3 I oczywiśce tym co nie mają PS3 jego pod choinką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 21 Grudzień 2007 Dołączam się do życzeń :] Wesołych Świąt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v0yag3r 0 Napisano 21 Grudzień 2007 To ja życzę wam Wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Dużo Zdrowia Szczęścią Pięknych (i świetnych) Prezentów pod Choinką i żebyście ten czas wykorzystali na spędzenie świąt z rodziną i chyba jest to pora żeby się na chwilę oderwać! No chyba że dostaniesz PS3 na gwiazdkę to inna sprawa! I oprócz tego życzę wam hucznego i nie zapomnianego sylwestra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedwym 0 Napisano 21 Grudzień 2007 Też Wam życzę wszystkiego najlepszego. Przedewszystkim miło spędzonego czasu w gronie rodzinnym i oczywiście gier na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cameele Napisano 21 Grudzień 2007 A ja wam tez wszystkiego na na jlepszego _____________________________ Milych chwil spedzonych z Ps 3 :P:P ( zart) z rodzina (powaga ;P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabbit 0 Napisano 21 Grudzień 2007 wszystkiego najlepszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 21 Grudzień 2007 Ja również życzę, zdrowych, spokojnych świąt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PsycholPK 0 Napisano 21 Grudzień 2007 Mary Xmas ^ ^ Duzo prezentow i udanego sylwka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 21 Grudzień 2007 Wesołych świąt, pysznego jadła, spokojnego ale zabawnego Sylwka, wielu świetnych gier na chlebaczek i paru prezentów od Mikołaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 22 Grudzień 2007 Wesołych świąt i owocnej rozgrywki na PS3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Grandi Napisano 22 Grudzień 2007 No a najbardziej życze wam świetnych rozgrywek na PS3. Bo przecież to jest najważniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lusstrator 0 Napisano 24 Grudzień 2007 A ja dodatkowo wam życzę masy wolnego czasu, bo po co nam gry jak nie ma kiedy grać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rainder 1 Napisano 24 Grudzień 2007 Życzę wam Wesolych i przyjemnych Swiat oraz szczesliwego Nowego Roku, dużo prezentów pod choinką i każdemu wszystkiego czego tylko sobie życzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 24 Grudzień 2007 Wesołego jajka - oj, to nie ta bajka! Przepraszam, pomyłka, to miała być choinka! Więc życzę prezentów, szczęśliwych momentów, karpia smacznego i roku 2008 udanego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach