dYzio 1 Napisano 22 Grudzień 2007 Witam, Ostatnio zastanawiam się nad kupnem gier bądź filmów w jakimś sklepie internetowym, więc jaki sklep moglibyście polecić. Chodzi mi głównie o zagraniczne, żeby była darmowa przesyłka i możliwość wysyłki do Polski. Odpada MovieTyme i PlayAsia gdyż w pierwszym przypadku trzeba przesyłać kopie naszej karty kredytowej a w drugim nie wysyłają do UE. Macie jakieś propozycje? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 22 Grudzień 2007 W movietyme nie trzeba nic wysylac :/ z tydzien temu dostalem od nich EoJ. Nic nie wysylalem. Tylko tam sie wypelnia dane karty tak jak w sklepiku w Store i to wszystko. Nie wiem skad ta bzdura. Ktos wymyslil i ta bzdura juz krazy ... . Chociaz sproboj zamowic i sie przekonaj. Pozdrawiam Merry Christmas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 22 Grudzień 2007 Tak tam pisze że dla krajów spoza USA i UK prosimy o przesłanie faxem kopii karty z obu stron... czytaj na co się godzisz... No to spróbuje tam zamówić i zobaczymy czy będą chcieli ten skan. PLEASE NOTE all orders for items currently released, will be billed straight away. If you then chose to cancel said title(s) no refund shall be issued to your credit card, a CREDIT will be used against future purchases. For the customers that live outside the USA & UK, you agree to fax a copy of the front and back of your credit card and also a copy of the credit card statement with the credit card holders name and address displayed. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 22 Grudzień 2007 Tak tam pisze że dla krajów spoza USA i UK prosimy o przesłanie faxem kopii karty z obu stron... czytaj na co się godzisz...No to spróbuje tam zamówić i zobaczymy czy będą chcieli ten skan. Może po prostu zmienili zasady ?? btw "Jest napisane" a nie "Pisze" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 22 Grudzień 2007 Przepraszam za błąd Złożyłem zamówienie, zobaczymy jak będzie z tym fax'em. Na razie pisze tylko że zamówienie przyjęte, więc nie wiem dużo Arczi, długo czekałeś na paczkę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 12 Kwiecień 2008 Otóż nie potrzebowałem skanować im karty kredytowej, ale na przesyłkę czekałem ponad miesiąc i opakowanie było pęknięte. Zamawiał ktoś z Was coś z PlayAsia? Jak chce coś tam kupić to jest napisane że nie można wysyłać do Europy, da się to jakoś ominąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaRiBaL 0 Napisano 12 Kwiecień 2008 Z Movietyme zamawialem kilka gier i filmow, przesylka zwykle przychodzi w 8-10 dni, tylko EOJ szedl z miesiac bo nie mieli na stanie ale 3krotnie dostalem bonifikate na kolejne zakupy. Z amerykanskiego Amazona idzie do mnie zwykle 10-12 dni, najszybciej z Australii - wyrabiaja sie w 7 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 12 Kwiecień 2008 A z Amazona można tylko niektóre produkty zamawiać do Polski czy jak to jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaRiBaL 0 Napisano 13 Kwiecień 2008 Z amerykanskiego Amazona zamowisz tylko filmy BD, gier (ubran, elektroniki itd)nie wysylaja do nas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 13 Kwiecień 2008 Wielka szkoda :/ A znacie może jakieś inne serwisy a'la Amazon? Chodzi mi głównie o przystępne ceny i szybkość realizacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach