spider 3 Napisano 4 Kwiecień 2007 Właśnie oglądam na tvp2 powtórki z ligii mistrzów i na stadionie roi się od reklam playstation3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Kwiecień 2007 Też widziałem, aczkolwiek chciałbym żebyś rozwinął swą myśl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kerrang 1 Napisano 4 Kwiecień 2007 Ale w TV polskiej nie widziałem jeszcze żadnego spotu PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spider 3 Napisano 4 Kwiecień 2007 Też widziałem, aczkolwiek chciałbym żebyś rozwinął swą myśl :) Co tu rozwijać? Nie ma żadnej innej reklamy sprzętu elektronicznego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 6 Kwiecień 2007 Sony mogło by jakąś akcję w stylu X360 zrobić, bo miło było oglądnąć jego reklamy w TV. Ale od spotu PGR wolałbym Motor Storm itd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Kwiecień 2007 Co tu rozwijać? Nie ma żadnej innej reklamy sprzętu elektronicznego. No i? To duży + dla SONY? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 6 Kwiecień 2007 Akurat takie reklamy to u nich standard... Nowa generacj powinna się równać nowe środki reklamowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Robo Napisano 13 Kwiecień 2007 Hehe. Co powiecie na reklamy PS3 na bandach stadionów w grze Uefa Champions League 2006-2007 także w wersji na... Xboxa 360? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 13 Kwiecień 2007 a widezieliście reklamy x-boxa 360 w PSX Extreme? chyba pół numeru wykupili. A PS3 nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 13 Kwiecień 2007 Bo PS3 to marka która jest juz znana i nie musi się promować ;) A tak serio to z ta reklamą jest krucho... X360 miał kilka nawet w TV a o Sonce cisza (ale CKM ją zachwala ;D)... :- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 14 Kwiecień 2007 Bo PS3 to marka która jest juz znana i nie musi się promować ;)A tak serio to z ta reklamą jest krucho... X360 miał kilka nawet w TV a o Sonce cisza (ale CKM ją zachwala ;D)... :- hmmm z tym CKM to nie wiem czy się cieszyć czy płakać... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 14 Kwiecień 2007 hmmm z tym CKM to nie wiem czy się cieszyć czy płakać... ;) Lepiej cieszyć :) Oni od poczatku są nastawieni do PS3 pozytywnie. A większość (mniej więcej) ich czytelników jest w stanie sobie ja kupić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dragon85pl Napisano 23 Kwiecień 2007 chce powiedzieć ze ostatnio na niemieckiej TV bodajże RTL2 widziałem 5 min reklamę :/ Zostało w niej pokazane życie rodzin w mieszkaniu (koleś sie goli itp) a na końcu motto "dis is living PLAYSTATION 3" a na polskim NADA , ZERO :( a jak już ktoś powiedział z nowym numerem PSX 3 strony pod rząd :/ !!! NIE ZA TO PLACE ZA GAZETE ABY MI M$HIT PO OCZACH SIE PLĄTAŁ !!! A offtopikowo podam link http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,33701;core.html "Ehrenberg wyliczył, że od czasu wprowadzenia pierwszej wersji sprzętu na rynek, czyli 2002 roku, Microsoft do roku 2006 zainwestował w oddział Home & Entertainment Division aż 21 miliardów dolarów. .... .... ... ani centa zysku" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 23 Kwiecień 2007 i myślisz że dla Billa to dużo??? Dream on... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 1 Maj 2007 To jeszcze coś o marketingu i promocji Sony w Polsce (a raczej ich brak). Wchodzę w sobotę do Empiku w dużym centrum handlowym w Wawie. Oczywiście jest stand z x-boxem i full dzieciaków wyrywających sobie pada i grających w Nba Street. Podchodzę do stoiska z grami - pełno gier na x-a, ps2, jest nawet Wii a PS3...????? Nigdzie nie widać! W końcu udało mi się znaleźć kilkanaście opakowań Blu-ray w gablocie, rzuconych byle jak (tak że nie wiadomo nawet co to za gry były). Gdybym nie wiedział że PS3 jest już na rynku to w życiu bym go nie znalazł. Nie potrafię zrozumieć polityki Sony Polska. Czy w innych krajach jest podobnie???? Jedna impreza z ciężarówką z PS3 wiosny nie czyni. Wkurza mnie to. I wcale nie chodzi mi o fakt, że moja konsolka nie jest reklamowana. Chodzi mi o to że brak rozgłosu i reklamy oznacza mniej sprzedanych PS3 w Polsce a co za tym idzie gorszy dostęp do gier (sklepy nie będą zamawiać bo i tak się nie sprzeda), vide sytuacja z NBA2K7, niby już była premiera a nigdzie tej gry nie można dostać. SKANDAL!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spider 3 Napisano 1 Maj 2007 widocznie polska nie jest targetem sony. Mysle tu o zamoznosci Polakow. Odwrotnie pewnie jest w UK. Ciekawe jak z promocja PS3 w Rosji, albo na Ukrainie. Powinniscie sie cieszyc, ze mieszkacie w Polsce, bo znowu tak najgorzej to nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 1 Maj 2007 Spider - straszny z Ciebie minimalista ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spider 3 Napisano 1 Maj 2007 cieszę się tym co mam :) dzięki temu mając to samo co Ty jestem szczęśliwszy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Patyk Napisano 1 Maj 2007 na meczu liverpoolu i chelsea byla reklama ;p na samym środku i chyba za bramkami ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 1 Maj 2007 a no ja sie trzech doliczylem, plus 2 z aparatami sony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 2 Maj 2007 cieszę się tym co mam :) dzięki temu mając to samo co Ty jestem szczęśliwszy :P Ja tam się nieszczęśliwy nie czuję ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pajretX Napisano 7 Maj 2007 kwestia czasu z tymi reklamami... mieszkam w Manchesterze, i prawde mowiac odrobine tutaj przesadzaja z reklamami PS3 ;) Pelno ich na autobusach, standach, pare razy lecialy w tv.. ale glowne medium to kina.. przed kazdym filmem jest reklama PS3 (btw: www.thisisliving.tv).. reklama reklamą - ale ile mozna? Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 7 Maj 2007 tia, a w Polsce nie uświadczysz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Robo Napisano 7 Maj 2007 Taki zasyp reklam nie musi być wcale zły :) W Polsce widząc jedną reklamę od czasu do czasu już można być szczęśliwym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 8 Maj 2007 O co tu walczyć? O reklamy? Za mało macie reklam Dosi czy Ajaxu? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach