Skocz do zawartości
reters

Emulator Amigi na Pleja 3...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Tak sobie pomyslałem,jaka to by była piękna sprawa mieć najlepsze gierki z amisi na naszej konsoli i przypomniec sobie stare dobre czasy Jak myslicie czy doczekamy sie kiedyś ekstra emulatora amigi na playstation3?Albo jeszcze lepiej..Zbiór gier na blu-ray!! Ehh troche sie "zapedzilem" ale już wracam na ziemie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyobraź sobie grę z Amigi na TV LCD 40" z HD Ready... piksel, piksel piksla... (piksela) pikselem pogania... Jak se włączyłem na moich 40" Tomb Raidera 1 z PSX... to zwątpiłem!...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chy.. no niby tez prawda Ale może z czasem cos wymysla.Chodzi mi szczególnie o takie wydania oldschoolowych tytułów jakie miały miejsce na ps2(gry firm Activision,namco)itp.Albo rubryka na ps store z gierkami z amigi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wyobraź sobie grę z Amigi na TV LCD 40" z HD Ready... piksel, piksel piksla... (piksela) pikselem pogania... Jak se włączyłem na moich 40" Tomb Raidera 1 z PSX... to zwątpiłem!...

Ech... Tych mlodych to tylko grafika interesuje...

No i co z tego ze wyglada jak wyglada? Ostatnio odpalilismy pierwszego ISSa z kumplem na PS3 (gra z PSX) i spedzilismy przy niej pare ladnych godzin - nadal wciaga tak jak kiedys! O MGS 1 nie wspominam bo gram w niego nonstop - o wiele czesciej niz gry i dema na PS3 ktore mam...

Emulatorom zdecydowane TAK!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Emulatorom zdecydowane TAK!

Emulatorom zdecydowanie TAK!!!

Nie ma to jak oldschool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ech... Tych mlodych to tylko grafika interesuje...

Młodym?... 26 lat to już nie jestem za młody a powiem szczerze że grywałem w stare tytuły na Pegazus, Amiga, Commodore 64/128... i pamietam ten klimat! Mam emulatory na PC ale na konsoli i na TV sporo calowym to już nie chodzi o grafkę ale o zmęczenie oczu...

Poza tym jakoś dostrzegam ostatnio że ludzie mylą konsolę z PC, gg by chcieli, tlena, emulatory, może jeszcze pisać strony internetowe w skrypcie PHP5?... dajcie luzik, konsola to konsola i tak ma pozostać a nie robić z niej maszyne do wszystkiego, szkoda że jescze chleba się tam nie da trzymać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Poza tym jakoś dostrzegam ostatnio że ludzie mylą konsolę z PC, gg by chcieli, tlena, emulatory, może jeszcze pisać strony internetowe w skrypcie PHP5?... dajcie luzik, konsola to konsola i tak ma pozostać a nie robić z niej maszyne do wszystkiego, szkoda że jescze chleba się tam nie da trzymać...

Jak pokazali Amerykańce można na niej kiełbaski piec. A od kiełbasek do chleba droga krótsza niż myślisz

Fakty są takie że samo Sony miało (i nadal ma ) chętkę bardziej na multimedialne centrum niż na konsolę w rozumieniu ogólnym. Etap "starych" konsol tylko do gier to już dawno zamknięta historia...

Że niby się mylę? To patrzcie na Nintendo! Niby mały support dla onlina ale dla tej "skostniałej" firmy to prawie jak skok o tyczce. Jeżeli już oni się ruszyli to formuła konsolki sprzed kilku dosłownie lat są już wspomnieniem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi