Katanka 91 Napisano 23 Grudzień 2007 Dzisiaj mieliśmy fajną jazdę. Rano przyciąłem choinkę, później osadziłem no i zacząłem z córcią ją ubierać. Coś trzeba było puścić w tle, coś światecznego ... wybrałem koncert AC/DC No i wczuliśmy się wspaniale. Choinka została ubrana w rytm rockowej muzyki Mała szalała, skakała Sami zobaczcie ... hehehe http://www.katanka.vel.pl/20071223_choinka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 23 Grudzień 2007 Hehe, niezłe jazdy macie, a piesek taki przestraszony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lusstrator 0 Napisano 23 Grudzień 2007 AC/DC to akurat świąteczne klimaty, pewnie podczas Hells Bells ubieranie szło najlepiej . A właśnie Katanka, koncercik w Donington na BD to pewnie gniecie koszule ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 24 Grudzień 2007 Dałeś czadu!!! Po świętach robię przemeblowanie w pokoju - też to Rock'owo zrobię A kto mnie przygarnie jak już będę bezdomny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 24 Grudzień 2007 Dałeś czadu!!!Po świętach robię przemeblowanie w pokoju - też to Rock'owo zrobię A kto mnie przygarnie jak już będę bezdomny? Hah ja remoncik po nowym roku sobie robie, na pewno nie zabraknie Rocka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach