Skocz do zawartości
D4Ru73K

Częstochowa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;x

Jest ktoś z użytkowników forum z Częstochowy? potrzebuję pomocy, a mianowicie pożyczy na kilka godzin byle jaki kabel od PS3 do tv Przywiozłem sobie konsolę z UK z kablem HDMI. Po podłączeniu telewizor nie reaguje (brak sygnału) Wszystko jest ok, bo wii i x360 chodzą. Wydaje mi się, że problem z obrazem tkwi w rozdzielczości. W UK mam 1080p, a moja sis ma tylko HDready i konsola domyślnie się uruchamia 1080p, czego tv nie potrafi wyświetlić. Myślę, że zastosowanie innego kabla prócz HDMI rozwiąże problem i konsola się dostosuje do tv. Niestety żadnego innego kabla (component, czy av) nie przywiozłem ze sobą, bo nie myślałem, że takie cyrki będą, stąd potrzebuje pożyczyć, bo szkoda wydawać kasy na jeden raz ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko jest OK tylko nacisnij przycisk power od ps3 i trzymaj tak dlugo az piknie. Wlaczy ci sie konsolka na 100 % Tylko rozdzielczosc musi zmienic.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wszystko jest OK tylko nacisnij przycisk power od ps3 i trzymaj tak dlugo az piknie. Wlaczy ci sie konsolka na 100 % Tylko rozdzielczosc musi zmienic.

Pozdrawiam

Hm... że też nie pomyślałem o tym dzięki arczi, oblukam sprawę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No problemo ;D

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.