KrisPora_PL 145 Napisano 9 Czerwiec 2010 No nie mogę przejść do normalnego fukcjonowania po wczorajszej masakrze, a najbardziej w tym wszystkim żenujace bylo zachowanie naszych zuchów po meczu gdy żebrali u zwycięzców o koszlki. Ja pierdo.., zamiast zejść z boiska z jakimś minimum honoru to oni skamlali o te szmaty. Brylował w tym nasz niezawodny bramkarz z MU. Ferguson jeszcze go nie nauczył kultury? .....masakra, tragedia, żenada. W takich momentach jest mi wstyd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xpolx2 2 Napisano 9 Czerwiec 2010 No nie mogę przejść do normalnego fukcjonowania po wczorajszej masakrze, a najbardziej w tym wszystkim żenujace bylo zachowanie naszych zuchów po meczu gdy żebrali u zwycięzców o koszlki. Ja pierdo.., zamiast zejść z boiska z jakimś minimum honoru to oni skamlali o te szmaty. Brylował w tym nasz niezawodny bramkarz z MU. Ferguson jeszcze go nie nauczył kultury? .....masakra, tragedia, żenada. W takich momentach jest mi wstyd Coś w tym prawdy jest... może lepiej skupić się na grze, a nie na "żebraniu" koszulek;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 9 Czerwiec 2010 Szkoda , że Polska Reprezentacja sie tak ośmiesza , też mi wstyd :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King Nothing 0 Napisano 9 Czerwiec 2010 (edytowane) Przecież na wejściu było wiadomym że przegramy. Co prawda nie myślałem że będzie to taka orgietka w wykonaniu Hiszpanów, ale bywa. Chociaż po cichu liczyłem że chłopaki może coś pokażą, a jak wyszło widzieliśmy wszyscy. Tak czy owak, Kuszczaka nie ma co obwiniać bo normalne że chłopak w pięciu sytuacjach nie miał szans, a w ostatniej przeszkodził mu własny obrońca. Kiszka, co tu dużo mówić. BTW to Torres podszedł do Kuszczaka i z tego co widziałem to obaj byli w swoich koszulkach, ale reszta faktycznie, jak Rumuni. Edytowane 9 Czerwiec 2010 przez King Nothing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 9 Czerwiec 2010 (edytowane) Trener dzisiaj mówił, że nic swoim chłopakom nie może zarzucić :D a jeden gość z reprezentacji powiedział, że ich to się nawet sfaulować nie dało! Dla kontrastu: http://www.sadistic.pl/wywiad-z-pilkarzem-vt42737.htm Edytowane 9 Czerwiec 2010 przez patyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipeq69 0 Napisano 10 Czerwiec 2010 Dla mnie ten mecz był bardzo śmieszny, bardzo się uśmiałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 11 Czerwiec 2010 a ja nawet nie oglądałem bo dość mam polskiej piłki... a juz tym bardziej wkurza mnie jak w tv na polskich kanałach sportowych puszczają "lata świetności polskiej piłki"... ludzie przecież historią się nie zyje tylko wyciąga z niej wnioski - ale tutaj akurat na odwrót jest jesli chodzi o PZPN... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 11 Czerwiec 2010 a ja nawet nie oglądałem bo dość mam polskiej piłki... a juz tym bardziej wkurza mnie jak w tv na polskich kanałach sportowych puszczają "lata świetności polskiej piłki"... ludzie przecież historią się nie zyje tylko wyciąga z niej wnioski - ale tutaj akurat na odwrót jest jesli chodzi o PZPN... Dokładnie i oni nazywają siebie piłkarzami i trzepią na tym kasę !!!!????... tak mnie to wkurza że też nie oglądam polskiej piłki bo z góry wiem że przegramy Już tyle o tym demotywatorów powstało że ŻAL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach