Szycha 0 Napisano 24 Grudzień 2007 Witam, jestem nowy i chciałbym kupić PS3 i mam pytanie na temat PS3 40Gb. O co chodzi z tym że nie mam wejść na katy pamięci? Oznacza to że nie można zapisać gry? Czy gra sie zapisuje na twardy dysk? I chciałbym sie dowiedzieć czym sie rożni PS3 40gb 60gb. Pozdrawiam i dzękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
f4ty 0 Napisano 24 Grudzień 2007 Opcja "szukaj" i do roboty! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 24 Grudzień 2007 Heja. Przez karty pamięci w PS3 rozumiemy karty do aparatów fotograficznych lub komórek. Save są zapisywane bezpośrednio na HDD. Różnice są 3. W 40GB 2 USB zamiast 4. Brak wejść na wspomniane karty pamięci. I najważniejsze jeśli chcesz grać w gry z PS2 - 40GB nie obsługuje gier z PS2 - w ogóle!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szycha 0 Napisano 24 Grudzień 2007 Acha, to już wiem jaką wersje kupić dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach