prezes 4 Napisano 6 Kwiecień 2007 dzisiaj kupilem ps3 w kolorze czarnym [a jednak]jeszcze tylko dobry tv i bedzie sie dzialo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Kwiecień 2007 fajnie ze sie pochwaliles ::) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kerrang 1 Napisano 6 Kwiecień 2007 Gratulacje. Rejestruj się i podawaj PSN albo najlepiej od razu dodawaj Nas do Friends'ów. Jakieś gierki zakupione ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 9 Kwiecień 2007 Gratulację... jeśli do PS3 zakupiłeś jakiś egzotyczny sprzęt (Headset, klawiaturę, mychę itd) to czekamy na recencję A ja cięgle czekam na swoją PS3 :'( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Kwiecień 2007 Gratulację... jeśli do PS3 zakupiłeś jakiś egzotyczny sprzęt (Headset, klawiaturę, mychę itd) to czekamy na recencjęA ja cięgle czekam na swoją PS3 :'( A co z ta Twoja ps3? (sorka za ot) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 9 Kwiecień 2007 A co z ta Twoja ps3? (sorka za ot) Jeśli nic się nie rypnie... (a jak zawsze może się rypnąć :) to będę ją miał około 30 kwietnia razem z TV i MS. Czekanie mnie dobija ale cóż mogę robić... zaciskam żeby i czekam na kolejny dzień :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 10 Kwiecień 2007 heh tez jestem zajebiscie zadowolony z mojego ps3 ^^ i niema co ukrywac next gen rox ale z tymi akcesoriami to jeszcze radzil bym ci sie wstrzymac ja juz zwieche zaliczylem kupilem zajebista myszke i klawe pod usb podlaczam wszystko pieknie dziala wlaczam call of duty 3 (kij ze niemiecka wersja xd) a tu co? myszka i klawa pod ta gre niedzialaja !!! BUU <placze> przez neta gralo by sie wysmienicie a tak na padzie z lekkim auto namierzaniem na zoomie to juz nie to :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 10 Kwiecień 2007 Ten temat już gdzieś tam jest poruszany ale CoD nie miał mieć kontroli klaw+mysz... A tak właściwie to chore grać na konsoli jak na PC :P Pad to zawsze będzie najlepsze rozwiązanie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach