BPik 15 Napisano 26 Czerwiec 2010 (edytowane) Kojarzycie zapewne Kinecta/Natala Microsoftu. Po ostatniej reklamie nie mam wątpliwości dla kogo jest to urządzenie. Uwaga, dla ludzi o mocnych nerwach.... Przed Wami znany/na piosenkarz/piosenkarka Justin(a) Bieber: Edytowane 26 Czerwiec 2010 przez BPik 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidos 2 Napisano 26 Czerwiec 2010 Faktycznie straszne...Nie sądziłem,że Microsoft upadnie aż tak nisko ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 26 Czerwiec 2010 Tak naprawde obejrzałem tylko 1 min. tego filmu :D bo gdy patrze na tego pedałka to źle mi sie robi :D Ogolnie M$ upada coraz , coraz niżej :) oby tak dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King Nothing 0 Napisano 29 Czerwiec 2010 :rofl: Mikromiętcy odstrzelili sobie całą nogę, a nie stopę... :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 29 Czerwiec 2010 ehhh... M$ chyba celował w najmłodszą cześć graczy i to chyba tylko do dziewczynek...:ninja: jak dla mnie to szału nie ma..., jak dla mnie żal i nic poza tym... Jak chcieli jakąś gwiazde to mogli wybrać kogoś lepszego od tego "nastolatka", za którym szaleją 10-12 latki... :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 29 Czerwiec 2010 Fakt , wzięli jakiegoś dzieciaka , to ma gimnazjalistów zachęcić , czy podstawówkę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 29 Czerwiec 2010 No ich posunięcie nie było chyba zbyt dobrze przemyślane... Ta istota "disney-owska" raczej nie przekona ludzi w wieku 20+, no sorry... Dzięki reklamie chłopak będzie naaaprawdę sławny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 29 Czerwiec 2010 Ja wątpię żeby taka (sWeeT)dziewczynka słuchająca tego czegoś umiała bez pomocy obsługiwać konsole... może z instrukcją, ale raczej też nie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 29 Czerwiec 2010 oj tam.. :pardon:każdy z was w dzieciństwie miał jakiegoś tam idola Teraz idolami są właśnie takie Disney-owskie osoby:ninja:, czasy się zmieniają, ale jak to ująłeś, po ich reklamie można pomyśleć ze Natal jest skierowany dla młodszej grupy graczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 29 Czerwiec 2010 (edytowane) Tylko co by powiedział sam Walt Disney gdyby go odmrozili . Dla mnie mimo wszystko obecna sytuacja "idoli" nie jest normalna. Edytowane 29 Czerwiec 2010 przez BPik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 2 Lipiec 2010 Tylko co by powiedział sam Walt Disney gdyby go odmrozili . Dla mnie mimo wszystko obecna sytuacja "idoli" nie jest normalna. No tak... Szesnastolatek śpiewa jak mała dziewczynka. Oby obeszło się bez gry "Justin Bieber: The Game". Już nie przytaczam przypadku, w którym nastoletnia idolka doczekała się własnej gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 2 Lipiec 2010 no powiem Ci, że bym się nie zdziwił gdyby jednak wyszła takowa gra xD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 2 Lipiec 2010 ''Justin Bieber The Game'' haha :D mam nadzieje , że taka gra nie wyjdzie , ale wiem , że jest taka możliwość :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaco 1 Napisano 2 Lipiec 2010 ''Justin Bieber The Game'' haha :D mam nadzieje , że taka gra nie wyjdzie , ale wiem , że jest taka możliwość :P nie kracz !!! nie igraj z losem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 2 Lipiec 2010 oj tam... bardzo dobra gra wyjdzie :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 2 Lipiec 2010 Na pewno jako exclusive na X360 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaskroniec 2 Napisano 2 Lipiec 2010 Na pewno jako exclusive na X360 Miejmy nadzieje ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 2 Lipiec 2010 no raczej exclusive bo na konferencji SONY go nie było xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wsioq 56 Napisano 4 Lipiec 2010 a może nowy DLC do LBP z justinem b. ;p, a disneja nie zamrozili tylko skremowali zaraz po śmierci podobno leży obok Merlin Monroe (chociaż sam prawie całe życie wierzyłem ze jest zamrożony, dopiero niedawno ktoś otworzył mi oczy ;p ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 4 Lipiec 2010 (edytowane) Kasiaści panowie z Redmond tylko potwierdzają , że ten cały Kinekt będzie skierowany casualowych odbiorców. Cały ten Bieber , dzieciak z zakonu kastratów jest ikoną w Stanach Zjednoczonych wśród nastolatków , więc nie dziwie się czemu pojawią się z nim całe te zamieszanie skoro jakiś czas temu niestety na YT natrafiłem na to Microsoft dał ciała i to poważnie . Przecież na targach E3 zapowiedziano grę taneczną poświęconą ku czci Michael'a Jacskona - niewykorzystano tak ogromnej szansy na wypromowanie Kinekta Wracając do tematu Biebera , chłopak zaczyna mieć poważne problemy z głosem bo zauważył że coś mu ciąży w gaciach :whistling: Edytowane 5 Lipiec 2010 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 4 Lipiec 2010 Kasiaści panowie z Redmond tylko potwierdzają , że ten cały Kinekt będzie skierowany casualowych odbiorców. Cały ten Bieber , dzieciak z zakonu kastratów jest ikoną w Stanach Zjednoczonych wśród nastolatków , więc nie dziwie się czemu pojawią się z nim całe te zamieszanie skoro jakiś czas temu niestety na YT natrafiłem na to Bla bla... Wracając do tematu Biebera , chłopak zaczyna mieć poważne problemy z głosem bo zauważył że coś mi ciąży w gaciach :whistling: Jeśli Justin Bober ma problem z mutacją w związku z tym, ze ty masz coś na gaciach to coś musi być na rzeczy. Co się tyczy tematu M$, że niby strzelił sobie w stopę. Najpierw takową należy mieć. A mały miętki, nie dość, ze nie ma kręgosłupa to o stopie zapomniał już na etapie sadzenia serwowanych nam banałów.\ Temat do zamknięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafi 3 Napisano 4 Lipiec 2010 Wy możecie się z tego śmiać ale to jest marketing i ludzie z M$ wiedzą co robią żeby zarobić jeszcze więcej pieniędzy. Jak dzieciaki z US zobaczą, że Bieber bawi się Kinectem to od razu polecą do sklepu żeby sobie taki kupić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 4 Lipiec 2010 no może do młodszej grupy trafią... ale do starszej to raczej wątpię :scare: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 5 Lipiec 2010 (edytowane) Jeśli Justin Bober ma problem z mutacją w związku z tym, ze ty masz coś na gaciach to coś musi być na rzeczy. Co się tyczy tematu M$, że niby strzelił sobie w stopę. Najpierw takową należy mieć. A mały miętki, nie dość, ze nie ma kręgosłupa to o stopie zapomniał już na etapie sadzenia serwowanych nam banałów.\ Temat do zamknięcia. Z całym szacunkiem bezlitosny sku*wiel z Ciebie co do literówek :turned: Trafić , trafi ale wielu moich znajomych za złe M$ za takie podejscie do sprawy. Domagając się kolejnych dobrych tytułów na konsole a nie casualowych zabawek na Kinekt. Jeden z żalem wyliczał mi tytuły na ps3 Edytowane 5 Lipiec 2010 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turus 16 Napisano 5 Lipiec 2010 Z całym szacunkiem bezlitosny sku*wiel z Ciebie co do literówek :turned: Trafić , trafi ale wielu moich znajomych za złe M$ za takie podejscie do sprawy. Domagając się kolejnych dobrych tytułów na konsole a nie casualowych zabawek na Kinekt. Jeden z żalem wyliczał mi tytuły na ps3 I nie ma co się dziwć, zawsze MS był uznawany za obóz hardcorowców a tu taki zonk, MS celuje z nowym kontrolerem prosto w casual'i Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach