Skocz do zawartości
BPik

Strzał W Stopę Microsoftu?

Rekomendowane odpowiedzi

Kojarzycie zapewne Kinecta/Natala Microsoftu. Po ostatniej reklamie nie mam wątpliwości dla kogo jest to urządzenie.

Uwaga, dla ludzi o mocnych nerwach....

Przed Wami znany/na piosenkarz/piosenkarka Justin(a) Bieber:

Edytowane przez BPik
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie straszne...Nie sądziłem,że Microsoft upadnie aż tak nisko ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak naprawde obejrzałem tylko 1 min. tego filmu :D bo gdy patrze na tego pedałka to źle mi sie robi :D

Ogolnie M$ upada coraz , coraz niżej :) oby tak dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:rofl: Mikromiętcy odstrzelili sobie całą nogę, a nie stopę... :rofl:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhh... M$ chyba celował w najmłodszą cześć graczy i to chyba tylko do dziewczynek...:ninja:

jak dla mnie to szału nie ma..., jak dla mnie żal i nic poza tym...

Jak chcieli jakąś gwiazde to mogli wybrać kogoś lepszego od tego "nastolatka", za którym szaleją 10-12 latki... :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt , wzięli jakiegoś dzieciaka , to ma gimnazjalistów zachęcić , czy podstawówkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ich posunięcie nie było chyba zbyt dobrze przemyślane...

Ta istota "disney-owska" raczej nie przekona ludzi w wieku 20+, no sorry...

Dzięki reklamie chłopak będzie naaaprawdę sławny :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wątpię żeby taka (sWeeT)dziewczynka słuchająca tego czegoś umiała bez pomocy obsługiwać konsole... może z instrukcją, ale raczej też nie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj tam.. :pardon:każdy z was w dzieciństwie miał jakiegoś tam idola

Teraz idolami są właśnie takie Disney-owskie osoby:ninja:, czasy się zmieniają, ale jak to ująłeś, po ich reklamie można pomyśleć ze Natal jest skierowany dla młodszej grupy graczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko co by powiedział sam Walt Disney gdyby go odmrozili :biggrin: . Dla mnie mimo wszystko obecna sytuacja "idoli" nie jest normalna.

Edytowane przez BPik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko co by powiedział sam Walt Disney gdyby go odmrozili :biggrin: . Dla mnie mimo wszystko obecna sytuacja "idoli" nie jest normalna.

No tak... Szesnastolatek śpiewa jak mała dziewczynka. Oby obeszło się bez gry "Justin Bieber: The Game". Już nie przytaczam przypadku, w którym nastoletnia idolka doczekała się własnej gry teehee.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

''Justin Bieber The Game'' haha :D mam nadzieje , że taka gra nie wyjdzie , ale wiem , że jest taka możliwość :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

''Justin Bieber The Game'' haha :D mam nadzieje , że taka gra nie wyjdzie , ale wiem , że jest taka możliwość :P

nie kracz !!! nie igraj z losem !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno jako exclusive na X360 :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a może nowy DLC do LBP z justinem b. ;p, a disneja nie zamrozili tylko skremowali zaraz po śmierci podobno leży obok Merlin Monroe (chociaż sam prawie całe życie wierzyłem ze jest zamrożony, dopiero niedawno ktoś otworzył mi oczy ;p ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasiaści panowie z Redmond tylko potwierdzają , że ten cały Kinekt będzie skierowany casualowych odbiorców. Cały ten Bieber , dzieciak z zakonu kastratów jest ikoną w Stanach Zjednoczonych wśród nastolatków , więc nie dziwie się czemu pojawią się z nim całe te zamieszanie skoro jakiś czas temu niestety na YT natrafiłem na to

Microsoft dał ciała i to poważnie . Przecież na targach E3 zapowiedziano grę taneczną poświęconą ku czci Michael'a Jacskona - niewykorzystano tak ogromnej szansy na wypromowanie Kinekta

Wracając do tematu Biebera , chłopak zaczyna mieć poważne problemy z głosem bo zauważył że coś mu ciąży w gaciach :whistling:

Edytowane przez hanti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasiaści panowie z Redmond tylko potwierdzają , że ten cały Kinekt będzie skierowany casualowych odbiorców. Cały ten Bieber , dzieciak z zakonu kastratów jest ikoną w Stanach Zjednoczonych wśród nastolatków , więc nie dziwie się czemu pojawią się z nim całe te zamieszanie skoro jakiś czas temu niestety na YT natrafiłem na to

Bla bla...

Wracając do tematu Biebera , chłopak zaczyna mieć poważne problemy z głosem bo zauważył że coś mi ciąży w gaciach :whistling:

Jeśli Justin Bober ma problem z mutacją w związku z tym, ze ty masz coś na gaciach to coś musi być na rzeczy. Co się tyczy tematu M$, że niby strzelił sobie w stopę. Najpierw takową należy mieć. A mały miętki, nie dość, ze nie ma kręgosłupa to o stopie zapomniał już na etapie sadzenia serwowanych nam banałów.\

Temat do zamknięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy możecie się z tego śmiać ale to jest marketing i ludzie z M$ wiedzą co robią żeby zarobić jeszcze więcej pieniędzy. Jak dzieciaki z US zobaczą, że Bieber bawi się Kinectem to od razu polecą do sklepu żeby sobie taki kupić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no może do młodszej grupy trafią... ale do starszej to raczej wątpię :scare:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Justin Bober ma problem z mutacją w związku z tym, ze ty masz coś na gaciach to coś musi być na rzeczy. Co się tyczy tematu M$, że niby strzelił sobie w stopę. Najpierw takową należy mieć. A mały miętki, nie dość, ze nie ma kręgosłupa to o stopie zapomniał już na etapie sadzenia serwowanych nam banałów.\

Temat do zamknięcia.

Z całym szacunkiem

bezlitosny sku*wiel z Ciebie co do literówek :turned:

Trafić , trafi ale wielu moich znajomych za złe M$ za takie podejscie do sprawy. Domagając się kolejnych dobrych tytułów na konsole a nie casualowych zabawek na Kinekt. Jeden z żalem wyliczał mi tytuły na ps3 :biggrin:

Edytowane przez hanti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z całym szacunkiem

bezlitosny sku*wiel z Ciebie co do literówek :turned:

Trafić , trafi ale wielu moich znajomych za złe M$ za takie podejscie do sprawy. Domagając się kolejnych dobrych tytułów na konsole a nie casualowych zabawek na Kinekt. Jeden z żalem wyliczał mi tytuły na ps3 :biggrin:

I nie ma co się dziwć, zawsze MS był uznawany za obóz hardcorowców a tu taki zonk, MS celuje z nowym kontrolerem prosto w casual'i

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi