ilikegroove 0 Napisano 26 Czerwiec 2010 (edytowane) Witam, ma taki problem. Ma nagrany film z wesela na Blu Ray, udało mi sie obejrzeć ok 30min. po czym zaczął sie obraz wieszać, wyjełem płytke wsadziłem jeszcze raz i znów to samo, za trzecim razem wogóle już bez menu głownego filmu. 2 dysk też nie zaskakuje:( Moje pytanie to jak moze byc tego przyczyna ?? zle nagrany film? słbej jakości płyta ? a moze coś innego? dodam jeszcze ze film ten obejrzałem do konca na konsoli tylko w formacie dvd i wszystko było ok. Gry też chodza bez problemów. Prosze o pomoc bo nie wiem czy mam cos nie tak? Czy kamerzyste scigac aby nagrywał jeszcze raz ten film. THX Edytowane 26 Czerwiec 2010 przez ilikegroove Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 27 Czerwiec 2010 Witam, ma taki problem. Ma nagrany film z wesela na Blu Ray, udało mi sie obejrzeć ok 30min. po czym zaczął sie obraz wieszać, wyjełem płytke wsadziłem jeszcze raz i znów to samo, za trzecim razem wogóle już bez menu głownego filmu. 2 dysk też nie zaskakuje:( Moje pytanie to jak moze byc tego przyczyna ?? zle nagrany film? słbej jakości płyta ? a moze coś innego? dodam jeszcze ze film ten obejrzałem do konca na konsoli tylko w formacie dvd i wszystko było ok. Gry też chodza bez problemów. Prosze o pomoc bo nie wiem czy mam cos nie tak? Czy kamerzyste scigac aby nagrywał jeszcze raz ten film. THX Ja bym scigal kamerzyste. Dzialaja Ci inne bluraye normalnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach