Bejnar 0 Napisano 8 Sierpień 2010 Witam i proszę o pomoc. Co kupic dziewczynie na urodziny z którą jest się 2 miesiące (ma17lat) Biżuteria odpada, ma jej, aż nadto ;P Pytanie może nie pasuje do wątku, ale nigdzie nie znalazłem wątku o takim temacie, a nowego zakładac mi się nie chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 8 Sierpień 2010 (edytowane) Witam i proszę o pomoc. Co kupic dziewczynie na urodziny z którą jest się 2 miesiące (ma17lat) Biżuteria odpada, ma jej, aż nadto ;P Pytanie może nie pasuje do wątku, ale nigdzie nie znalazłem wątku o takim temacie, a nowego zakładac mi się nie chce. To ty powinieneś wiedzieć co by chciała. Może perfumy ? jakąś bombonierkę ? :D Ty coś powinieneś wymyślić a nie na forum o ps3 pytasz :P Edytowane 8 Sierpień 2010 przez Killzone_15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejnar 0 Napisano 8 Sierpień 2010 To ty powinieneś wiedzieć co by chciała. Może perfumy ? jakąś bombonierkę ? :D Ty coś powinieneś wymyślić a nie na forum o ps3 pytasz :P W tym temacie o wszystkim się rozmawia Perfuma to chyba nie głupi pomysł, dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 8 Sierpień 2010 W tym temacie o wszystkim się rozmawia Perfuma to chyba nie głupi pomysł, dzięki. Ewentualnie jakieś ubranie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejnar 0 Napisano 8 Sierpień 2010 Ewentualnie jakieś ubranie ? Raczej nie, nie znam jej wymiarów. Zostanę chyba przy perfumie :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 8 Sierpień 2010 Raczej nie, nie znam jej wymiarów. Zostanę chyba przy perfumie :thumbsup: No , perfumy powinny być spoko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac1989 8 Napisano 12 Sierpień 2010 Jeśli tak to doradźcie co kupić dziewczynie która niedługo kończy 20 lat, perfumy, biżuterie dostawała, normalnie nie mam pomysłu, pustka w głowie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 12 Sierpień 2010 Widzę , że temat obrócił się w drugą stronę i teraz mamy problemy płci mniej pięknej przy zakupie prezentów . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 12 Sierpień 2010 rozmawia trzech facetów.. Pierwszy mówi: - ja to swojej żonie kupiłem wczasy do ciepłych krajów i do zimnych. Nie chce jechać do ciepłych to niech jedzie do zimnych. Drugi na to: - a ja swojej kupiłem limuzynę i samochód sprotwy. Nie chce jeździć limuzyną, to niech jeździ sportowym. Na co trzeci: - a ja swojej kupiłem kapcie i wibrator. Nie chce chodzić w kapciach to niech sie pierd...;] Wiec już wiecie co kupić:P a tak na poważnie... kobiecie można kupić mnóstwo... mnóstwo rzeczy... miśka, kolczyki, bielizne, perfumy, aniołka, mp3, jakąś "durnostojkę" i tak można bez końca.. chłopacy ogarnijcie się... Dajecie prezent: a Ona o jaki śliczny prezent skąd wiedziałeś, że chcę właśnie to? - nie wiedziałem, jestem taką ciapą, że cała Polska na forum mi doradzała... puffff czar prysł:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 12 Sierpień 2010 Ja bym był za bielizną , ja znasz wystarczająco długo i dobrze oraz uważasz , że możesz sobie pozwolić , a przy okazji może nawet sobie popatrzysz :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kisiel__94 5 Napisano 12 Sierpień 2010 Generalnie to chyba coraz częściej można spotkać grającą dziewczynę andyrush: ale niestety trudno jest sprawdzić "jaka jest" Hmn po avatarze też ciężko Chcesz wiedzieć jak ona wygląda? Poszukaj sobie w OFFTOPIC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sniq 1 Napisano 13 Sierpień 2010 jakby nie patrzac kobieta tez normalny gracz wiec nic nie widze dziwnego w tym 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 13 Sierpień 2010 Dla mnie widok grającej kobiety nie robi wrażenia, gdyż kiedy mając psx kuzynka zawsze chciała u mnie zagrać w spyro, pacmana czy GT - zawsze ją to jakoś rajcowało, zaś kiedy ja do niej chodziłem zawsze mój kuzyn (jej brat) odpalał pieca i graliśmy w te arcadowe ściganki, zawsze była zabawa. Mam też drugą kuzynkę, która ma PS2 często grała w GT4 lub jakieś spyro czy coś, rzadziej w MoH :) Czasem nawet moja mama chce zagrać dla jaj w fife czy chce się przejechać jakimś ferrari w GT5P :D Prawda jest jednak taka, że dla większości kobiet gry to jest zabawa na 20 minut i koniec - uważają to tylko za głupią zabawę, a nie hobby. Choć simsy to taki wyjątek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomXsz 24 Napisano 26 Sierpień 2010 rozmawia trzech facetów.. Pierwszy mówi: - ja to swojej żonie kupiłem wczasy do ciepłych krajów i do zimnych. Nie chce jechać do ciepłych to niech jedzie do zimnych. Drugi na to: - a ja swojej kupiłem limuzynę i samochód sprotwy. Nie chce jeździć limuzyną, to niech jeździ sportowym. Na co trzeci: - a ja swojej kupiłem kapcie i wibrator. Nie chce chodzić w kapciach to niech sie pierd...;] Wiec już wiecie co kupić:P a tak na poważnie... kobiecie można kupić mnóstwo... mnóstwo rzeczy... miśka, kolczyki, bielizne, perfumy, aniołka, mp3, jakąś "durnostojkę" i tak można bez końca.. chłopacy ogarnijcie się... Dajecie prezent: a Ona o jaki śliczny prezent skąd wiedziałeś, że chcę właśnie to? - nie wiedziałem, jestem taką ciapą, że cała Polska na forum mi doradzała... puffff czar prysł:P Dobra H...J nie w temacie ale zauważyłem że z Piszczaca jesteś :whistling: A ja jestem z okolic Białej Podlaskiej. W co teraz grasz może online pogramy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach