Skocz do zawartości
Gość Direct

Co przemawia za PS3 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Przede wszystkim PS3 ma lepsze: procesor, napęd i pad (pod względem hardware'owym). Pod względem graficznym (hardware) to niestety karta w Xie jest lepsza, ALE najlepsza gra roku pod względem graficznym to... UNCHARTED: Drake's Fortune która jest EXCLUSIVE"m na PS3. Pozostaje nam czekać na MGS4, GT5 itp. Wtedy będzie wiadomo która konsola wygra pod względem graficznym. Jak na razie na X360 gry są wydawane już 3 i ostatniej generacji a na PS3 dopiero 2giej i graficznie gry które są wydawane na obydwie platformy różnią się detalami których nie dostrzegamy w trakcie akcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam was jestem tu nowy i jestem byłym Fanem Microsoftu i x boxa

Wiem ze może to zniechęcać ale przyszedłem na to forum bo po wyrażeniu mojego zdania

użytkownicy x boxa mają pewną niechęć .......

Wszystko to co przemawia za Ps3 moim zdaniem

to cały moj post który umieściłem na jednym forum x boxa i jest on tu wklejony w orginale......

jest on skierowany do sob które wachają sie nad kupnem....

wklejam go tu więc jest co poczytać.... ;

Witam

Skoro jesteście tu to pewnie każdy z was zamierza lub juz kupił X boxa 360

Ja i moja historia z konsolami jest długa więc nie jestem tu noobkiem który pierwszy raz kupił konsole ... (miałem psx , pozniej Sega DreamCast , ps 2 a takze x-box a ) Twardo moge stwierdzić ze mając boxa 4 lata Microsoft zrobił zajefajną konsolke

Od jakiegoś czasu po sprzedarzy boxa szykowałem sie na boxa 360 ... jednak tylko szykowałem i nic więcej....

Odłożyłem troszke kasy i poleciałem do znajomego do salonu Sprzedaje on box -y ps2 - psp , wii i takie tam rozne pierdoły... Najarany na boxa ku mojemu zdziwieniu sprzedawca mi odradza boxa 360 ....

Czemu ??? pokazał mi tylko z miesiąca listopada 9 kart gwarancyjnych z uszkodzeniem konsoli na 24 sprzedane :\ i były tam wersje premium , core ... nawet te z nowym chłodzeniem.

Bo dłuższej rozmowie dowiedziałem sie ze czas odstąpić od Microsoftu ...... wiem ze pewnie odezwie sie tu 10000 zgrzanych fanów Microsoftu ze to nieprawda bo oni miają po 7 miesięcy boxa I WSZYSTKO JEST OKEY... sam nim byłem ale to właśnie sie zmieniło.....bo Microsoft stworzył coś w rodzaju "kupy" a nie konsoli ....

Pisze tego posta nie po to zeby was denerwowac ale często ludzi długo zbierają kase zeby kupić taką zabawke ..... a jezeli naprawde chcecie sie cieszyć X-boxem 360 to odradzam .. to co wypisuje tu to nie tylko dane z stron internetowych gdzie kazdy pisze co chce ale moje informacje z punktu sprzedazy..Główne powody dlaczego X box 360 nie to....

- przegrzewanie sie konsoli ( ta nowa tez sie pzregrzewa wiec to wcale nie jest reguła ze nowa to jzu hiper super)

- rysuje płyty ( wiem ze nikt nie bedzie ruszał konsolą ale w salonie którym byłem można także wypozyczać gry i był już przypadek z grą Halo kiedy to chłopak przyszedł i powiedział ze kupił gre a na 2 dzien była porysowana jak ..... i chciał zwrot kasy mimo ze konsola stała na podłodze i nikt nią nie grał w piłke nożną )

- psuje sie nawet po wyjęciu z pudełka albo na wystawach gdzie można sobie pograć (Media Markt ...awaryjność to juz podobno 33% )

Film nr 1 - Zepsuty już w sklepie

Film nr 2 X-box 360 2 tygodnie po wyjęciu z pudełka

Film nr 3 Rysowanie płyt ... czy ten koleś grał i ruszał x boxa na raz ?

Film 4 X-box 360 wersja elite z lepszym chłodzeniem ??? na to nie ma zasady....

lolek360sm9.jpg

A to co ? Super Promocja czy wypychanie tego co juz nikt nie chce kupić bo psuje sie już chyba nawetw pudełku....?

Czemu Nintendo Wii Albo Playstation 3 nie robią takiej promocji ?

mam nadzieje ze chociaż niektórzy zrozumieją ....

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gdzie jest ta promocja ?

hmm to była promocja w Carrefour Tyle ze juz sie chyba skonczyla...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hmm to była promocja w Carrefour Tyle ze juz sie chyba skonczyla...

szkoda bo nawet bym się zastanawiał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh dzisiaj usiadłem przed kompem i tak przyjrzałem sie ps3 że poprostu moim zdaniem ma sexxy sylwetke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Heh dzisiaj usiadłem przed kompem i tak przyjrzałem sie ps3 że poprostu moim zdaniem ma sexxy sylwetke

nom. Jeszcze tylko srebrna i mnie świecąca i byłoby idealnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.