mirror 3 Napisano 4 Lipiec 2010 Witam wczoraj natrafiłem na coś takiego http://www.allegro.pl/item1093313517_mw2_all_prestiges_modern_warfare_2_mw_2_ps3.html Dziwna sprawa co o tym sądzicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 4 Lipiec 2010 Sądzę, że jak na tak słabą grę. to ta ma zbyt wiele uznania. A sprzedaż 'chu wie czego przez Allegro' tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że ta gra jest niesiona na ramionach popularności, na którą nawet nie zasługuje. Dla mnie to 3 x facepalm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirror 3 Napisano 4 Lipiec 2010 co do gry to mi się podoba ale to to juz jest przesada... nie dość że kasę z tego ma to tylko niszczy działalność tych gier mam nadzieję że ich pobanują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mesaja 2 Napisano 5 Lipiec 2010 Później się ludzie dziwią, że wolnych slotów nie mają lub skradziono im konto PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wsioq 56 Napisano 5 Lipiec 2010 Czy to w ogóle jest legalne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirror 3 Napisano 5 Lipiec 2010 no chyba nie bo równie dobrze sony mogłoby udostępnić do każdej gry save 100% rożne kody i itp śmieci ale kto wtedy by grał?dziwi mnie tylko to że w necie tego pełno ale oni nic z tym nie robią jak tak dalej pójdzie to za jakiś czas każdy już bedzie miał przerobione ps3 i w dniu premiery jakiejś gry każdy będzie miał jakiegoś patch full 100% i koniec zabawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach