One Post Man 4596 Napisano 6 Lipiec 2010 Witam, zasady są proste, osoba X daję zagadkę (tylko obrazek z gry, przejrzysty i czytelny) i pierwszy użytkownik który poprawnie poda tytuł gry którą widzi na obrazku, jest wyznaczony przez osobnika X i zadaję zagadkę. Bez potwierdzenia poprawności zagadki przez zadawanego nie możemy na własną rękę od razu dać własnej zagadki, czekamy na potwierdzenie, i zadajemy.Skupmy się na grach z tej epoki, a nie kamienia łupanego, minimum gry od 1990+, platforma dowolna, jeśli zagadka okażę się strasznie trudna, można podpowiedzieć aby temat nie zgasł. Nie będzie żadnego rankingu, temat stricte dla funu a nie kompetycji, ale jeśli chcemy koniecznie wynagrodzić kogoś, to zadający może ale nie musi dać mu plusik za wiedzę.UAKTUALNIENIE: Postarajcie się wrzucać obrazek najpierw na swój komputer, zmienić jego nazwę i wrzucić na jakiś serwer który zajmuje się hostingiem tego typu plików (osobiście polecam imageshack), ponieważ po kliknięciu we wlaściwosci obrazka widać przeważnie w linku wtopiony tytuł gry, ja tak nie zrobiłem bo moją grę raczej poznałby każdy, ale gra się toczy, i ma być coraz trudniej, wiec warto zatuszować takie podpowiedzi coby nikt nie miał za łatwo . Podajemy tylko gry których premiera miała już miejsce.Dodam tez ze jeśli osoba X nie potwierdzi poprawnej odpowiedzi osoby Y do 24h, osoba Y ma prawo zadać zagadkę - co by temat nie zastygł oczywiście Na dobry początek coś łatwego:Let the Game begin! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidos 2 Napisano 6 Lipiec 2010 Metal Gear Solid 4 ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 6 Lipiec 2010 Metal Gear Solid 4 ;) Zgadza sie, twoja kolej :) + ode mnie za dobry poczatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidos 2 Napisano 6 Lipiec 2010 To teraz może coś troszkę trudniejszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 6 Lipiec 2010 The saboteur ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidos 2 Napisano 6 Lipiec 2010 The saboteur ? Dokładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 6 Lipiec 2010 Ciekawe ilu jest tutaj "starych Wyjadaczy" i pamięta takie dzieła jak ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OwlPL 33 Napisano 6 Lipiec 2010 Another World (tak mi przynajmniej skleroza podpowiada). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 6 Lipiec 2010 Another World (tak mi przynajmniej skleroza podpowiada). :yes: :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OwlPL 33 Napisano 6 Lipiec 2010 Też klasyk, jedna z gier która zrewolucjonizowała tą branże: Uploaded with ImageShack.us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 6 Lipiec 2010 Wydaje mi się, że to pierwsza część Setlersów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OwlPL 33 Napisano 6 Lipiec 2010 Wydaje mi się, że to pierwsza część Setlersów. Dokładnie, zadajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 6 Lipiec 2010 (edytowane) W miarę popularny tytuł: Edytowane 6 Lipiec 2010 przez TheStormCrusher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaweL007#PS3#80gb 1 Napisano 6 Lipiec 2010 W miarę popularny tytuł: battlefield 2142???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 6 Lipiec 2010 battlefield 2142???? Niestety nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 6 Lipiec 2010 (edytowane) Codename Outbreak? Edytowane 6 Lipiec 2010 przez Rafix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 6 Lipiec 2010 Codename Outbreak? Nie. Dodam podpowiedz: Gra stworzona z myślą TYLKO o multiplayer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 6 Lipiec 2010 American Army? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 6 Lipiec 2010 American Army? Nie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cooler 0 Napisano 6 Lipiec 2010 MAG? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 6 Lipiec 2010 MAG? :D Również nie... Kolejna podpowiedz: Została wydana na: PC/PS3/X360. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 6 Lipiec 2010 Enemy Territory? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 6 Lipiec 2010 Enemy Territory? Tak, ale jeszcze? Enemy Territory.... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 6 Lipiec 2010 Quake Wars ; P 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 6 Lipiec 2010 (edytowane) Quake Wars ; P Dobra ;) Zgadza się. EDIT: Akurat Rafix był pierwszy, więc jemu należy się plusik. Edytowane 6 Lipiec 2010 przez TheStormCrusher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach