Joshua 9 Napisano 19 Lipiec 2010 Chris Sawyer's Locomotion ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 19 Lipiec 2010 Chris Sawyer's Locomotion ??? Bingo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joshua 9 Napisano 19 Lipiec 2010 Bardzo proszę ,nic trudnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 19 Lipiec 2010 Bardzo proszę ,nic trudnego. Horde: The Northern Wind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joshua 9 Napisano 19 Lipiec 2010 Sure, możesz zapodawać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 19 Lipiec 2010 (edytowane) Kto w takim razie pamieta ten oldskul :) Widze ze latwo nie jest :). Podpowiedz: Edytowane 20 Lipiec 2010 przez cwir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 20 Lipiec 2010 Cwir zagiąłeś 21213 użytkowników Forum :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biegal 3 Napisano 20 Lipiec 2010 MegaRace? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 20 Lipiec 2010 (edytowane) A ja mówie że to MegaRace 2( a nie 1)-co racja to racja zgadzam się z Cwirem w 101% Edytowane 20 Lipiec 2010 przez 1908borsuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 20 Lipiec 2010 Tak, to jest Megarace 2. Nie wiem jak mowi regulamin, czy trzeba podac ktora to czesc gry, bo 2 osoby podaly odpowiedz. Choc chyba powinno sie bo Megarace od Megarace 2 rozni ogromny (jak na tamte czasy) skok technologiczny :). Niemniej jednak wydaje mi sie ze gdyby pierwszy kolega nie podal nazwy Megarace to drugi by Megarace 2 nie odgadl :P. Tak ze jako zadajacy zagadke podaje paleczke Biegalowi, ale od tej pory zaliczajmy pelne nazwy gier :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biegal 3 Napisano 20 Lipiec 2010 To zaproponuje taki wynalazek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kitana 9 Napisano 20 Lipiec 2010 Wiekszosc zagadek to gry typu RPG a ja takich nie trawie i jest ich miliony, dlatego moze dawajcie gry z innych gatunkow Sry za OT ale przydaloby sie jakies urozmaicenie od tych nudnych komputerowych RPG... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 20 Lipiec 2010 Wiekszosc zagadek to gry typu RPG a ja takich nie trawie i jest ich miliony, dlatego moze dawajcie gry z innych gatunkow Sry za OT ale przydaloby sie jakies urozmaicenie od tych nudnych komputerowych RPG... Stary jak ktoś zgadnie wystawia to co chce a że ty nie możesz zgadnąć (ja też bardzo średni w to jestem ale się przyznaje )to już nie płacz tu że same rpg tylko do roboty i zgaduj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 20 Lipiec 2010 Ultima "ilestam"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biegal 3 Napisano 20 Lipiec 2010 Ultima "ilestam"? Nope Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joshua 9 Napisano 20 Lipiec 2010 Czy to nie czasem "Dink Smallwood" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biegal 3 Napisano 20 Lipiec 2010 Czy to nie czasem "Dink Smallwood" ? Brawo! Zadajesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joshua 9 Napisano 20 Lipiec 2010 Łapać : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 21 Lipiec 2010 (edytowane) Łapać : moze czas na wskazowke? :) Divinity 2: Ego Draconis ( podpowiedzial kolega z zaswiatow forum :) ) Edytowane 21 Lipiec 2010 przez cwir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joshua 9 Napisano 21 Lipiec 2010 Jasne że tak ,twoja kolej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 21 Lipiec 2010 Kolejny klasyk: EDIT: Naprawde nikt nie wie??? Podpowiedz: jest to czesc druga tej gry a trzecia byla w 3D.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 22 Lipiec 2010 Ja wiem... Panzer General 2 Nie dziw się, że nikt nie zna... kogo taki shit obchodzi? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 22 Lipiec 2010 Ja wiem... Panzer General 2 Nie dziw się, że nikt nie zna... kogo taki shit obchodzi? Zapewnie nie gowniarzy ktorzy nie rozumieja ze gry kiedys tak wygladaly i w tamtych czasach byla to zajebista grafika i gra.. Ale tak, zgadles... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 22 Lipiec 2010 (edytowane) Możliwe, że jesteś starszy, ale nie będziesz się wywyższał. Grałem w wiele starszych gier niż to i cieszyłem się tamtą grafiką (na pewno miałem wcześniej C-64 i Atari niż Ty w ogóle dorwałeś grę wideo). Nie zmienia to faktu, że ta gra to shit... (przynajmniej dla mnie... bo też w to grałem...) To nie temat do wykłócania się... wiec koniec offtopa. Dobra, dam coś łatwiejszego (na serio łatwiejszego) Edytowane 22 Lipiec 2010 przez TheStormCrusher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midsage 1 Napisano 22 Lipiec 2010 Gorky 0, chba tak to leciało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach