prosiacz3k 0 Napisano 20 Lipiec 2010 Sprawdźcie co myślicie o tym i o kanałach YT, galerii DA (click) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 23 Lipiec 2010 "Blog About Realy Crazy Things" Jakoś nie wiedzę tutaj żadnych szalonych rzeczy... Blog jest prawie pusty... Tylko obrazki z DA są fajne (które zamieściłeś w linku na blogu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remek Rogala 1 Napisano 30 Lipiec 2010 Dołączam się do tematu bo nie widzę sensu zakładania nowego ;) Ot i tak powstał mały blog w przyszłości niedalekiej z mą twórczością. Długo mamiony przez konsoletę MShitu wreszcię przeszedłem na dobrą stronę mocy i zachwycony możliwościami PS i całą masą rozrywki postanowiłem opisywać to i owo. Nie będzie to jakisz szał itd tylko prosty blog z moimi tekstami videocastami ... się wszystko pojawi w swoim czasie:] Oceny krytyczne sugestie mile widziane 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 31 Lipiec 2010 @UP Ładny Blog, widać raczkujący, ale ma zadatki na coś poważnego, a co najważniejsze nie wieje w nim tandetą, ani ortograficznymi chochlikami. Przyjemnie się czyta. Jestem pewny, że wyrośnie z tego całkiem niezły blog tematyczny skierowany w stronę graczy starszych, jak sam autor (który jest żonaty). Na chwilę obecną jestem mile zaskoczony. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach