ZdzisieQ 0 Napisano 27 Lipiec 2010 (edytowane) Witam,pytanie jak w temacie, chcę kupić CoD 4 ale nie wiem czy gra ktoś jeszcze w multi na ps3. Od premiery już troche mineło więc nie wiem jak to jest. Z góry dziękuje za odpowidz. Edytowane 27 Lipiec 2010 przez ZdzisieQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomci_PL 0 Napisano 27 Lipiec 2010 niektórzy wracają z mw2 na cod4 także kupuj śmiało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
napsterr 0 Napisano 26 Sierpień 2010 Kupa ludzi jeszcze gra wiec luz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Screen-PL 35 Napisano 8 Wrzesień 2010 (edytowane) Witam, Posiadam Headset, jeżeli liczysz na głosową współpracę, a nie tylko zwykłe granie to wyślij zaproszenie. PSN ID: Screen-PL Napisz w treści wiadomości w jaką(ie) grę(y) grasz. :thumbsup: Pozdrawiam Edytowane 8 Wrzesień 2010 przez Screen-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leeewy 2 Napisano 23 Styczeń 2011 Mam pytanie - czy tutaj też występuje tyle cziterów co w MW2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macix 3 Napisano 24 Styczeń 2011 niestety tak :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach