xfan 0 Napisano 29 Lipiec 2010 "Kobiety w grach występują od zawsze, a niektóre przeszły już do historii tego, co mądre głowy nazywają elektroniczną rozrywką. Co parę lat warto jednak zaktualizować listę najgorętszych lachonów i zobaczyć, czy nowe pretendentki nie zdetronizowały czasem starszych koleżanek. Zapraszamy na nasze subiektywne zestawienie 5 najgorętszych kociaków gier wideo!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 29 Lipiec 2010 Pierwsza czwórka kobitek to się zgodzę , ale z panią numer 1 (bayonetta) się nie zgodzę :ok: , na pierwszym miejscu bym dał Panią z Uncharted 2.:ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piee 0 Napisano 29 Lipiec 2010 Bayonetta też jakoś do mnie nie przemawia :) Elika z PoP, Chloe z U2, nawet FF13 ma bardziej kuszące panie IMO :) Pierwsze 4 pozycje rozsądne :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 29 Lipiec 2010 No bayonetta beznadziejna , ja się pytam gdzie jest Chloe ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 30 Lipiec 2010 Lara bezkonkurencyjna od lat, nie do zajechania :thumbsup: , co gra to młodsza i piękniejsza, ach ta chirurgia plastyczna , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 1 Sierpień 2010 Ktoś wie jak się nazywa nutka kiedy pokazują bajonetę? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 2 Sierpień 2010 (edytowane) La Roux - In For The Kill (Skream's Let's Get Ravey Remix) :) Edytowane 2 Sierpień 2010 przez sadurx 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 2 Sierpień 2010 hehe jak dla mnie to elena z uncharted i sheva z resident evil 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NoSzyt 0 Napisano 2 Sierpień 2010 Ja bym tutaj jeszcze wrzucił tą laskę z GTA z lizakiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 2 Sierpień 2010 La Roux - In For The Kill (Skream's Let's Get Ravey Remix) :) Wielkie dzięki!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 30 Sierpień 2010 do mojej listy powyżej dorzucam Skylar z The Saboteur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
astronom333 2 Napisano 30 Sierpień 2010 do mojej listy powyżej dorzucam Skylar z The Saboteur ta blondyneczke? zgadzam sie ale mi najbardziej do gustu przypadla Afrodyta z God of War (Kratosowi chyba też ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 15 Wrzesień 2010 Zdecydowanie brakuje mi tutaj Chloe z U2 :/. Btw, moim zdaniem tak czy siak Lara powinna być pierwsza. Z każdą kolejną częścią wygląda lepiej ; ]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snejkiPL 15 Napisano 17 Wrzesień 2010 Jeśli chodzi o gry, to co powiecie odnośnie walorów "użytkowych" Quorre z Tron Evolution? Dziękuje pozamiatane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach