Gość Napisano 4 Styczeń 2008 Na początku strzeliłem małego zonka po ujrzeniu newsa. Jednak... Zayebiście by było jakby faktycznie zrobili coś takiego - można by ściągać dowoli za darmo, ale za sam PSS trza by płacić. Jak dla mnie extra rozwiązanie, na początku nie chciałem, ale jakby to tak miało wyglądać to pewnie [; A ciekawiło mnie kto pierwszy ulży; Czy Microsoft zdejmie opłaty, czy Sony je doda [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 4 Styczeń 2008 Ja jestem za NIE ! Bo jak ma byc oplata to musiala by w jakis sposob miec w sobie cene wszystkich gier. Myslisz ze 50 zl bedzie oplata i dadza ci WarHawka sciagnac ? Mi sie wydaje ze z 200 zl to bedzie. Bo nie wierze zeby dawali jakies fajne gierki i za oplate 50 zl. Robia sie powoli chlopcy ,,majkrosowscy'' xD Jak daje 2500 zl na konsole to chce ja odpalic i cieszyc sie darmowoscia. edit : A pozatym jak ktos ma 40 gb dysk to i tak wszystkiego nie posciaga Ja mam 60 i to by bylo malo ;D Trzeba zainwestowac w 250 ;D Pozdro Hades bylem szybszy o minute Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Styczeń 2008 Hmm, to może jeszcze granie w Online bys chciał za kasę?... np wejście w online i 1h za 20zł... to na pewno by sie opłacało, ale komu!?... Co jest źle w tym jak jest teraz? bo nie rozumiem!... masz gry w sklepie za kasę, interesuje Cie jakas i kupujesz... a jak nie interesuje to se poczytaj o niej w PSS, moim zdaniem rozwiazanie Twojego pomysłu jest sprzeczne z logiką... Nalezy pamiętać że posiadając PS3 płacimy za jakość... a nie za ilość jak w przypadku Xfanboy'ów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 4 Styczeń 2008 Problem w tym, że XBL jest płatny, ale prócz trailerów i demek, nie ma tam nic za free. Za gierki, dodatki czy inne pierdoły trzeba płacić i to osobno. Myślicie, że jak Sony wrzuciłoby miesięczną opłatę za PSS, to nagle wszystko co jest tam dostępne za opłata, będzie za darmo? w cuda wierzycie czy garbate aniołki? Sony lepiej niech zostawi tak jak jest, bo nie dość, że nic nie ma na PSS wartego uwagi, to jeszcze mogliby coś spieprzyć. Jedyna różnica na + dla PSS to jego free (online) dema, trailery i tapety wszędzie są za free, a reszta zarówno u Sony jak i Microsoft za dodatkową opłata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 4 Styczeń 2008 ja bym nie chcial oplaty stalej bo to by zawazylo negatywnie na jakosc oferowanych tytulow zdecydowanie NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 4 Styczeń 2008 Ja też jestem na NIE... Ostatnio są takie update'y że ręce opadają... Ja miałbym za to jeszcze płacić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 4 Styczeń 2008 PSN od poczatku byl reklamowany jako Free i taki tez powinnien pozostac! Co za glupota placic za takie rzeczy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Styczeń 2008 Jeśli wprowadzą opłaty za korzystanie z PSS albo Online, to bez wahania ino będzie taka możliwość przerabiam konsole !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 4 Styczeń 2008 Ja kupiłem ps3 głównie dlatego że jest bezpłatny online :| jakby to zmienili to pewnie sprzedałbym konsolę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 4 Styczeń 2008 Jakby wprowadzili ( dlugo jeszcze nie wprowadza bo to dopiero Azja - Hong Kong ) to sprzedal bym PS3 i kupic Xpudelko smierci. Bo grafika poki co jest taka sama gry sa tansze i jest ich wiecej. Nawet jakby byla to oplata 20 zl. Bo to nie chodzi o to jak duza ma ona byc, tylko o klientow. Nie wystarczy im ze maja drogie gry ?! Niech oni przejrza na oczy. Bo cos zaczynaja krecic ... moze chca zebrac kase na jakis big bang ? Nie wazne. Jak bedzie platne to ja dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 4 Styczeń 2008 Ja kupiłem ps3 głównie dlatego że jest bezpłatny online :| jakby to zmienili to pewnie sprzedałbym konsolę.. Online będzie bezpłatne. Tylko sam sklep będzie płatny. O ile ta plotka jest prawdą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 4 Styczeń 2008 Powinni to wprowadzić, ale tylko jeśli zostawią możliwość pobierania dem itp. za darmo. Ja np. nie kupuję żadnych gier, ale trailery i dema ściągam i nie chcę za to płacić abonamentu. Ale jak ktoś kupuje wszystko co na PSS się pojawia to taka opcja (jakiś pakiet PSS premium) byłby spoko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 4 Styczeń 2008 To nie jest znowu takie łatwe. Nie ma stałej liczby gier która się pojawia więc nie może być stałej opłaty... Poroniony jest ten pomysł... I tak źle i tak nie dobrze. Niech już będzie tak jak teraz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlody827 0 Napisano 6 Styczeń 2008 Już chlopcy z wyższości coś wymyślili Jezu jak ja tego nie cierpieee niech ci ludzie dadzą sobie spokój teraz jest super ja tam mam w dupie za przepraszeniem ze update sa dziadowskie niech zostanie tak jak jest! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 7 Styczeń 2008 Miejmy nadzieje ze nic z tego nie wyjdzie, bo takie oplaty to porazka - jest dobrze jak jest teraz i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 7 Styczeń 2008 Jestem na NIE!!! Jeszcze w Stanach dobrze nie wprowadzili PLAYSTATION NETWORK CARDS (do dzisiaj nie mają ich w GameStop'ie, RadioShack'u ani BlockBuster'rze) a już byłby jakiś abonament? Jakieś jaja chyba... Mam nadzieję, że jak już zrobią to tylko u JAPAN'ów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 7 Styczeń 2008 Jakbyście doczytali newsa z innych źródeł - chodzi jedynie o abonament na gry z PS1. Także nie ma się czym podniecać - wiadomo, że w Japonii wydawanych jest ich znacznie więcej niż na naszym rynku, zatem u nich taka oferta jest jak najbardziej usprawiedliwiona. W sumie - sam z chęcią wróciłbym do niejednego tytułu z PS1. Normalne gry dla PS3 (nie z PS1) będą w znanych nam cenach i nie będą objęte abonamentem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 10 Styczeń 2008 To ja jestem aby było tak że gra się za freeeko po necie ale za korzystanie z pss trzeba bylo by placic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabu 0 Napisano 10 Styczeń 2008 To ja jestem aby było tak że gra się za freeeko po necie ale za korzystanie z pss trzeba bylo by placic Czemu niby mamy placic za dostep do Dem i trailerow ? W interesie wydawcy gry jest abysmy mieli jak najlatwiejszy dostep do tych materialow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 10 Styczeń 2008 Max'owi chyba chodziło o ściąganie gier (FULL) żeby one były płatne, ale ON-LINE nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 10 Styczeń 2008 MAATS właśnie chodzi mi oto ale źle napisałem tera jak jest to mi styka ale jakby był abonamnet np. 60 zł miesięcznie i możesz wszystkie gry za free miec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cloud Strife 0 Napisano 12 Styczeń 2008 A ta ankieta nie tyczy sie przypadkiem tylko PSS dla PSP? Bo jeśli tak to chyba nie mamy o co sie martwić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach