maxiking 0 Napisano 4 Styczeń 2008 Hmm wie ktoś do której w szczecinie kurierzy chodzą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Styczeń 2008 Nie łatwiej (i szybciej) byłoby Ci zadzwonić do danej firmy kurierskiej i zapytać?? Z tego co wiem to DHL max do 18:00, UPS do 16:00, DTP (Masterlink) do 19:00, GLS i Siódemka do 17:00... Ale jak to bywa czasem, jak kurier ma coś do załatwienia innego niż dowiezienie paczki to możesz czekać i do poniedziałku!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 4 Styczeń 2008 Hmm ale usp już niedziała bo zamknięte co nie a dziś gre mieli mi przywieśc hmm niewiem co i jak ale koles muwi ze mu o 20 raz przywieźli a może wieszczy w sobote moge odebrac paczke od kuriera jakos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Styczeń 2008 Hmm ale usp już niedziała bo zamknięte co nie a dziś gre mieli mi przywieśc hmm niewiem co i jak ale koles muwi ze mu o 20 raz przywieźli a może wieszczy w sobote moge odebrac paczke od kuriera jakos No jak dziś Ci nie dowieźli i masz numer listu przewozowego to sprawdź na stronie www gdzie aktualnie znajduje się paczka, lub spróbuj skontaktować się z infolinią i powiedzieć aby dali Ci numer do kuriera... Moim zdaniem to że paczka dziś dojdzie jest mało prawdopodobna... bo zazwyczaj w piątki kończą wcześniej i zostawiają towar do rozwózki na poniedziałek... Apropo... wspominałem już niejednokrotnie... jak masz problemy z ortografią to... zainstaluj FireFox'a i się rozwiążą... choćby TU!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 4 Styczeń 2008 Hmm niewiem oco chodzi pisze że jest w katowicach a dzwoniłem dziś do nich to muwili że w szczecinie jest już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Styczeń 2008 "mówił/nie muwił..." ... widocznie czekasz do poniedziałku!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 4 Styczeń 2008 Ale sie wkurzyłem ;// już bym w cod4 grał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 7 Styczeń 2008 Heh no nieźle powiedzieli że paczke mi dziś od 18-20 przywiozą i podkreślili może to ja powiedziałem że może odbiore od nich paczke.Zaraz jade po szczecinie poszukaac cod 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spawn 0 Napisano 7 Styczeń 2008 Stary nie narzekaj, są lepsze akcje. Ja już drugi tydzień czekam na priorytet z Warszawy do Warszawy xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 7 Styczeń 2008 heh to współczuje mi nawet pare dni temu jakąś paczke przysłali za 250 zł i nie wiem skąd bo nie zamawiałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 7 Styczeń 2008 Mnie kiedyś nie przysłali paczki bo dwie osoby na poczcie jej w spisie nie zauważyły. Musiałem iść osobiście i dopiero za trzecim razem okazało się, że paczka leży w szafie od prawie tygodnia. Dobrze że mam bardzo blisko poczty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach