Skocz do zawartości
pampuh

DlaczegoPS3 jest słabe?...

Rekomendowane odpowiedzi

Weź człowieku idź już z tym tematem, normalnie rzygać się chce!! Dlaczego PS3 nie ma obsługi GG, dlaczego moje PS3 jest czarne no i czemu jest słabe!?... jeśli PS3 jest slabe to powiedz jaki sprzęt w tej cenie ma to co PS3 i może Ci tyle zaoferować... a nowinki i bzdury techniczne ala XFan to se zostaw!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh i po co to?? Podobny (albo ten sam tekst - nie pamietam juz) byl tu wczesniej zamieszczany. Znowu zacznie sie przytaczanie tych samych argumentow za i przeciw - moim zdaniem ten post to tylko kolejna, niepotrzebna prowokacja. Wiekszosc tu uzytkownikow ma juz swoje zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stronnicza menda, można takie same bzdury pisać o x360

a my dalej swoje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam czytam komentarze do tego 'artykułu'. Można się pośmiać

Uwielbiam argumenty na poziomie przedszkolaków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tematów pieniących nie tolerujemy...

Jak Pan z Harmonix ma problemy to nie na Killzone 2 popatrzy lub na Drake'a jakoś inni nie mają z PS3 problemów... nawet Burnout Paradise działa płynniej na PS3 niz na X360 (na x360 gra czasem traci kilka klatek)

PS3 jest zupełnie nową architektura do opanowania... Nie którzy programiści nie chcą się po prostu uczyć nowych metod pracy.. lenistwo.

Gry takie jak Uncharted pokazują że jak się chce to można ... potem będzie Killzone i MGS4.. i FF XIII

Temat zamykam jeśli

się wojna zrobi i WARNY pójdą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat bez sensu! Znowu zacznie się wylewanie brudów...

Ja bym zamykał ale niech Ci będzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żal.pl obejrzyj sobie najpierw Uncharted: drake's fortune i screeny z tego a sam zobaczysz jakie jest 'słabe' dodatkowo gra nie zna takiego czegoś jak loading a tekstury to poprostu bajka.......

żeby nie szukać screeny:

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...postcount=13013

nie ma lepiej wyglądającej gry jak narazie na żadną konsole niż uncharted, a devi twierdzą ze to jakieś 30% tego co są wstanie wycisnąć z ps3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale coś w tym artykule jednak prawdziwego jest:

"Kod potrzebny do zmuszenia PLAYSTATION 3 do pracy, z ogromnym prawdopodobieństwem, będzie bezużyteczny na innych platformach, ponieważ tricki jakich musisz użyć są jedyne w swoim rodzaju i mało prawdopodobne by przydały się przy jakiejkolwiek innej architekturze teraz lub w przyszłości."

Resztę łykną tylko ci co na sprzęcie totalnie się nie znają. Aż zaskakuje fakt, że koleś atakuje PS3 w aż tak prymitywny sposób. A zresztą cokolwiek by tam nie napisał to i tak fanboye Xboxa okrzykną to najszczerszą prawdą, a fanboye PS3 najgorszym kłamstwem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta dyskusja była miesiąc temu, zamknąć temat...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Motorstorm oferuje świetną grafikę zabawę i nie interesuje mnie czy tekstura jest nagrana 12 razy, czy raz, ważne że wygląda świetnie. PS3 jest słabe ? To wskaż coś silniejszego do 2000zł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lolz

przeciez to strona X'owcow pure jibberish

i 'mial doswiadczenia z developingiem na ps2'. Lolzords - znaczy kupil sobie packa od sony za 50tys zlotych i sie 'pobawil'? Bo cos nie slyszalem o polskich studiach robiacych na ps2. Chlopaki nieldugo sie zdziwia.

btw to NASZE forum, czemu ma byc wojna? Napiszmy wszyscy, ze ps3 ftw, 360 sux i chodzmy na piwo. it is our space do cholery!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to ten koles co tak mowil o slabosciach PS3 dostal kase od M$ ale malo tego wiecie co teraz robi ?

Pol tego grosza co od M$ dostal to przepil a za drugie pol kupil sobie PS3 i pocina na zmiane w UDF i Heavenly Sword

Czasami Żona przejdzie, wytrze szmatka sline z buzi i nakrami tak sie pewnie kolo wczuwa

P.S czy mowilem ze Xkloc sluzy temu Panu teraz tylko jako podkladka pod nogi ?? xD P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Weź człowieku idź już z tym tematem, normalnie rzygać się chce!! Dlaczego PS3 nie ma obsługi GG, dlaczego moje PS3 jest czarne no i czemu jest słabe!?... jeśli PS3 jest slabe to powiedz jaki sprzęt w tej cenie ma to co PS3 i może Ci tyle zaoferować... a nowinki i bzdury techniczne ala XFan to se zostaw!!

To do mnie to wez czlowieku...? Ja nie narzekam i nie twierdze ze ps3 jest slabe. Jezeli nie zauwazyles tytul temetu to skopiowany tytul artykulu z linku. wiec ej wez czlowieku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mówiłem tak zrobiłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.