Pips 16 Napisano 6 Styczeń 2008 Otóż że na stronie głównej zobaczyłem newsa na temat Guitar Hero, chciałbym wam pokazać jak jedna japonka gra w najtrudniejszą grę na PSP coś w stylu właśnie Guitar Hero ^^ http://www.maxior.pl/film/47071/Dj_Max_Portable Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wuwunio 1 Napisano 6 Styczeń 2008 Japończycy to nie ludzie... to jakieś cyborgi. Kiedyś widziałem jak Koreńczycy grają w Starcrafta.... masakra, niepamiętam ile to oni mieli tam akcji na minute, ale ja nawet tyle bym chyba razy myszką nie kliknął w 2 minuty co oni w 1 Miazga, po prostu chyba już nic innego wtedy się w życiu nie robi tylko naparza w jedną gre 24/7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 6 Styczeń 2008 Heh zawsze jak z kolesiem grałem w halo 3 na xlive to na nocce darliśmy sie co to za japończycy od dzieciaka w piwnicy ich trzymają!! Bo jak widzieliśmy albo słszeliśmy japoński jak muwią to pewna przegrana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Riddick 0 Napisano 6 Styczeń 2008 ciekawe co by mi mogła zrobić swoimi małymi żółtymi sprytnymi paluszakmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
estro_pajo 0 Napisano 6 Styczeń 2008 no wlasnie. niby tacy zreczni, ale co smieszne to w grach maja problemy, zeby jednoczesnie chodzic i strzelac Dlatego w wiekszosci japonskch gier jak wyciagasz bron to nie mozesz sie ruszac. Te roznice kulturowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 6 Styczeń 2008 już ten filmik wcześniej widziałem... dobra jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wuwunio 1 Napisano 6 Styczeń 2008 ciekawe co by mi mogła zrobić swoimi małymi żółtymi sprytnymi paluszakmi Co racja to racja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Styczeń 2008 No nie wiem, ten filmik wyglada mi na przyspieszony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 11 Styczeń 2008 Nie no rozwalil mnie ten filmik Chcialbym zeby moja dziewczyna miala tez takie sprawne paluszki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 11 Styczeń 2008 Dżapany to w ogóle inne są... Najlepszy przykład to właśnie ten filmik:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 11 Styczeń 2008 Już wiem co niektórzy widzą w azjatkach ahhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Styczeń 2008 Dżapany to w ogóle inne są... Najlepszy przykład to właśnie ten filmik:) Spojrz na koreanczykow, japonczycy to jeszcze nie tak bardzo wymiataja na grach bo maja duzo nauki w szkolach. Korea ma najlepszych graczy, nie Japonia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 12 Styczeń 2008 No nie wiem, ten filmik wyglada mi na przyspieszony... A grałeś? Ta gra jest trudna ; o i to tak szybko leci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 12 Styczeń 2008 Na swoim PSP 70% to był dla mnie totalny hardcore... a ona... I love Japan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iNO 0 Napisano 18 Styczeń 2008 Mozna powiedzec ze jest to kwestia wyrobienia palców.Zawsze podziwiam takich ludzi.Mimo wszystko to nie dla nie. Nie zamierzam sie tak męczyć na starość haha.Cóż a dla osob które Hardcore lubią to zapraszam tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 18 Styczeń 2008 Mozna powiedzec ze jest to kwestia wyrobienia palców.Zawsze podziwiam takich ludzi.Mimo wszystko to nie dla nie. Nie zamierzam sie tak męczyć na starość haha.Cóż a dla osob które Hardcore lubią to zapraszam tu Przecież news był o tych dzieciach xd Dla mnie jednak hardcore to ta gra na PSP a nie guitar hero ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 2 Luty 2008 Nieźle pocina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 2 Luty 2008 Japońce mają inaczej skonstruowany szkielet i mięśnie chyba masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 3 Marzec 2008 Troszeczkę z innej beczki Azjatka grająca w Guitar Hero na Expercie KLIK 1 KLIK 2 KLIK 3 Panienka daje czadu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 3 Marzec 2008 Niezłe to Prawda - ci ludzie to cyborgi :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 4 Marzec 2008 No nie wiem, ten filmik wyglada mi na przyspieszony... To jest DJ MAX PORTABLE, mam ten tytuł w swojej kolekcji. Godny polecenia, najlepsza gra muzyczna na PSP. Niestety nie przekroczyła granic Japonii, wiec trzeba importować, ale naprawdę warto. Nasz rodak w akcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 4 Marzec 2008 Ta gra powinna mieć dopisek. KAT PSP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 4 Marzec 2008 Przez DJ Max'a w swoim PSP niemal zabiłem 2 przyciski (kwadrat i trójkąt bodajże) Ale to było kiedyś, 21 marca znowu będę posiadaczem PSP'ka, tym razem Slim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
happy_stolec 0 Napisano 5 Marzec 2008 Polecam gre. Sczegolnie Najnowsza jej odslone z dopiskiem "2". Gra ktos na 8 przyciskach z powodzeniem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikrus 0 Napisano 30 Wrzesień 2008 Ostro wymiata! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach