Skocz do zawartości
fanpsx

Liga Uncharted 2

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalnie założyłem ten temat, aby można było dyskutować TYLKO o lidze U2. Na początek regulamin (wersja 0.1 :).

* sugerowana godzina i dzień wspólnej gry (poniedziałki o 20:00)

* każda drużyna liczy pięć osób

* nazwę drużyny (czytaj: klanu) wymyśla lider drużyny (osoba z najwyższym levelem w grze, a w przypadku równego levelu, to z najwyższym levelem na playstation network)

* aby nazwa drużyny została zaakceptowana musi być przegłosowana (3 na tak)

* po podaniu przeze mnie grup i osób, lider drużyny kontaktuje się z pozostałymi czterema graczami z zespołu (najlepiej zaprosić do znajomych) i ustala godzinę, dzień meczu i nazwę klanu. On też pełni rolę "ustawiacza" meczów w lidze U2 swojego klanu

* w lidze U2 grają tylko Polacy

* jeśli ktoś chce się zgłosić do ligi, wysyła do mnie maila z następującymi informacjami: swój PSNid, aktualny level w U2 i na playstation network oraz zgodę na umieszczanie jego PSNid-u na liście chętnych do gry w ligę U2

* o przydziale do konkretnej drużyny decyduje szybkość zgłoszeń

W razie sugestii proszę o kontakt na priva. Regulamin jest wciąż moderowany.

Aktualna lista chętnych do gry w ligę U2 (PSNid graczy):

Team 1

- themichal (43 level w U2)

- kollo_0 (35 level w U2)

- Piekar67 (24 level w U2)

- fanpsx (41 level w U2)

- mleczak441 (49 level w U2)

Edytowane przez fanpsx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
* sugerowana godzina i dzień wspólnej gry (poniedziałki o 20:00)

Nie wiem jak u innych, ale u mnie w tych godzinach telewizor jest najbardziej oblegany, tym bardziej od września, gdy zostaną puszczone kolejne serie seriali ;p Ja osobiście poświęcam ten czas na naukę, no i chociażby z tych względów trudno będzie ciężko mi zagrać ok. 20:00. Proponuje ten termin zmienić na popołudniowe godziny sobotnie. Czekam na wasze opinie na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualizacja:

Mleczak441 jest liderem TEAM-u 1.

Ustawia nasz team jutro na 20. Wymyśla nazwę grupy i daje do akceptacji.

Na początek zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

Prawdopodobnie widzimy się jutro o 19:50 w lobby. Mleczak ustawia nazwę klanu po akceptacji (wszystko o 19:50) i wysyła invite'y wszystkim. Proponuję dodać się do znajomych na PS3 site i na konsoli też.

W razie sugestii jest to forum i można skontaktować się z Mleczakiem.

Pozdro

Edytowane przez fanpsx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak u innych, ale u mnie w tych godzinach telewizor jest najbardziej oblegany, tym bardziej od września, gdy zostaną puszczone kolejne serie seriali ;p Ja osobiście poświęcam ten czas na naukę, no i chociażby z tych względów trudno będzie ciężko mi zagrać ok. 20:00. Proponuje ten termin zmienić na popołudniowe godziny sobotnie. Czekam na wasze opinie na ten temat.

Mi się wydaje, że większość graczy ma Swoje własne telewizory/monitory. Najwyżej będziemy ustalać dwa terminy, żeby zainteresowani chociaż na jednym mogli się pojawić :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok ;)

Jak coś to ja też mogę grać tylko jeszcze trochę poczwiczę :P

ID: AleXander_PL

I czy nie lepiej było ten temat dać w Społeczność -> Klany?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użytkownik BioHay dnia 15 sierpień 2010 - 19:27:40 napisał

Takze pisze się na lige, całkiem ciekawy pomysł. Jesli jest mozliwosc prosze mnie gdzies dopisac :tongue:

Coraz mniej czasu na gre, lecz weekendy zawsze wolne.

Jak zostać wpisanym do ligi ?

Patrz regulamin ;)

Bierze się to z tego, że musiałbym 24 godziny na dobę śledzić wątki w tematach związanych z U2, żeby wpisać wszystkich chętnych, którzy podpisują się pod postami. Jak dostanę info na maila, to wszystko mam w jednym miejscu i nie muszę szukać po forum chętnych do gry, bo oni się do mnie zgłaszają.

A propos....w momencie podania przez mnie każdorazowo pełnego składu Teamu ja już nie jestem odpowiedzialny za ustawianie meczów, tylko lider grupy (patrz regulamin). Jest to dobry sposób na uniknięcie niepotrzebnego chaosu. Ja zajmuję się wpisywaniem chętnych do gry.

Mam nadzieję, że zostałem zrozumiany, bo nie będę powtarzał już tych treści.

Pozdrawiam

Edytowane przez fanpsx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiadamiajcie wszystkich kolegów bo moim zdaniem inicjatywa jest zacna, a i można fajnie się pobawić. Myślę żeby na początek zrobić coś na styl Ligi Mistrzów czyli 4 grupy po 4 drużyny, 2 pierwsze drużyny przechodzą dalej etc. Następny sezon można zagrać już w formie Ligi która będzie trwała powiedzmy 2msc każda drużyna musi zagrać ze sobą po 2x czyli tak jak w piłce ;P. Narazie na horyzoncie widzę 3 drużyny, wiem, że gra dużo więcej polaków w U2 tylko trzeba ich poinformować - zrobić reakcje łańcuchową

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UWAGA

Z racji powstania nowej strony internetowej na temat Ligi U2 (link: http://cebula.2ap.pl/u2/ ), proszę wszystkich chętnych do gry w lidze o rejestrację na podanej stronie.

Lista chętnych do gry w ligę U2 w najbliższym czasie będzie na podanej stronie, wraz z podziałem na grupy, dlatego nie będę już przyjmował próśb o wpisanie do ligi na priva.

Pomysł z tą stroną wyszedł od użytkownika "Cebula" i wspólnie z nim postaram się rozkręcić tę stronę. Chętni do współpracy mile widziani.

Pozdro

Edytowane przez fanpsx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawiają się pytania na temat ligi Uncharted 2, bo ostatnio coś cicho się zrobiło...

Na początek proponuję zapoznać się z regulaminem i zarejestrować się na podanej stronie: Polska Liga Uncharted 2

Jak uzbiera się 20 graczy (czyli jedna pełna grupa) można rozpocząć ligę deatchmatch. Grupy będziemy prawdopodobnie ustalać biorąc pod uwagę kolejność rejestracji, czyli licząc od góry: 1 drużyna - użytkownicy 1-5, 2 drużyna - użytkownicy 6-10 itd. Lista użytkowników: Użytkownicy

Pozdrawiam

fanpsx (aka Ola ;)

Pojawiają się pytania na temat ligi Uncharted 2, bo ostatnio coś cicho się zrobiło...

Na początek proponuję zapoznać się z regulaminem i zarejestrować się na podanej stronie: Polska Liga Uncharted 2

Jak uzbiera się 20 graczy (czyli jedna pełna grupa) można rozpocząć ligę deatchmatch. Grupy będziemy prawdopodobnie ustalać biorąc pod uwagę kolejność rejestracji, czyli licząc od góry: 1 drużyna - użytkownicy 1-5, 2 drużyna - użytkownicy 6-10 itd. Lista użytkowników: Użytkownicy

Pozdrawiam

fanpsx (aka Ola ;)

Proszę o cierpliwość, bo musimy z Cebulą ogarnąć temat. Są do usunięcia jeszcze drużyny testowe, to samo z fikcyjnymi użytkownikami/użytkownikiem. Trzeba jeszcze pomyśleć nad sposobem archiwizacji wyników meczów, terminarzem itd.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga !

Wiadomość dla wszystkich, którzy chcą grać w ligę Uncharted 2.

Wszyscy, którzy założyli konta, ale jeszcze się nie logowali na stronę uncharted.com.pl, powinni zrobić to jak najszybciej. Prosimy również, aby każdy użytkownik udostępnił w swoim profilu maila do siebie.

Teraz od Waszej organizacji i szybkości działań zależy, kiedy ruszymy z ligą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga !

Wiadomość dla wszystkich, którzy chcą grać w ligę Uncharted 2.

Wszyscy, którzy założyli konta, ale jeszcze się nie logowali na stronę uncharted.com.pl, powinni zrobić to jak najszybciej. Prosimy również, aby każdy użytkownik udostępnił w swoim profilu maila do siebie.

Teraz od Waszej organizacji i szybkości działań zależy, kiedy ruszymy z ligą.

Zostało już tylko 8 wolnych miejsc, aby zapisać się do Ligi Uncharted 2 !

Edytowane przez fanpsx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chętnie pogram. Jestem na PS3 co 2 dni więc nie powinno być problemu ze złapaniem mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam jestem nowy ale w uncharted gram już poł roku i musze podziękować usersuperman-owi który powiedział mi o tej lidze i chce do niej wstąpić mam 57 lv i duze doświadczenie w tej grze szczególnie jesli chodzi o kooperacje i chce żebyście mi wszystko o tym wyjaśnili co i jak ;)

witam jestem nowy ale w uncharted gram już poł roku i musze podziękować usersuperman-owi który powiedział mi o tej lidze i chce do niej wstąpić mam 57 lv i duze doświadczenie w tej grze szczególnie jesli chodzi o kooperacje i chce żebyście mi wszystko o tym wyjaśnili co i jak ;) PS. złapać mnie na lidze będzie łatwo w godzinach popołudniowych i wieczorem też :) więc czekam na emaile - chopin1502@o2.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi