PanPawcio 0 Napisano 20 Sierpień 2010 http://www.ps3site.pl/wideotrailer-tumble/51486/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mess 3 Napisano 15 Wrzesień 2010 będzie tylko na ps store ? czy możne wersja pudełkowa także ? a może już jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 16 Wrzesień 2010 będzie tylko na ps store ? czy możne wersja pudełkowa także ? a może już jest ? jest juz do kupienia w polskim sklepie, ceny nie pamietam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FlyJack 1 Napisano 18 Wrzesień 2010 30 ileś złotych, świetnie działa z move. POLECAM! Jak dla mnie to powinni ją wydać w pudełku za 150 zlotych, naprawde jest fajna i dobra. 30 zlotych to okazja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerogryf 9 Napisano 18 Wrzesień 2010 Witam. Kupiłem Tumble z psn, to mój pierwszy zakup cyfrowy. Ściągnąłem tumble-unlock key (ponad 1600 mb) , zainstalowałem ale gry nigdzie nie widzę... :( Może mi ktoś poradzić co mam zrobić by móc zagrać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 18 Wrzesień 2010 Musisz ściągnąć jeszcze Tumble Trial. Jak sama nazwa wskazuje, Tumble-unlock-key jest tylko aktywatorem dla Triala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerogryf 9 Napisano 18 Wrzesień 2010 Musisz ściągnąć jeszcze Tumble Trial. Jak sama nazwa wskazuje, Tumble-unlock-key jest tylko aktywatorem dla Triala. A wystarczy, że zainstaluje ponownie demo Tumble z płyty z demkami dostarczonego wraz ze ze starterem ps move? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 18 Wrzesień 2010 (edytowane) Hmm, wydaje mi się, że tak. Spróbuj, mało czasu zajmie a jestem prawie pewny że to zadziała :) Jeżeli zadziała, napisz, sam jestem ciekawy :teehee: Edytowane 18 Wrzesień 2010 przez Code Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerogryf 9 Napisano 18 Wrzesień 2010 Hmm, wydaje mi się, że tak. Spróbuj, mało czasu zajmie a jestem prawie pewny że to zadziała :) Jeżeli zadziała, napisz, sam jestem ciekawy :teehee: Ściągnąłem w końcu jeszcze tego triala z psn i działa wszystko teraz jak należy a gierka jest super :) Dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azazelek 0 Napisano 19 Wrzesień 2010 super zabawa ... :) niby nic a cieszy :) a krzywe wieże ... bezcenne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alle 1 Napisano 29 Wrzesień 2010 Kupilem dzisiaj i naprawde nie zaluje :) Mozecie mi tylko powiedziec Co to ten ostatni medal jest na pierwszej planszy i jak nalezy go zdobyc bo naprawde nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 30 Wrzesień 2010 pewnie chodzi ci o medal '' za cel' , po prostu musisz tak ułożyć wieże żeby dotknęła tarczy wiszącej w powietrzu , warto poczekać aż się załaduje plansza , gdyż pisze wtedy za co są medale do zdobycia gierka kapitalna , nie spodziewałem się ze tak mi się spodoba ,jak kupiłem move ,nawt nie spojrzałem na ten tytuł , ale jak zobaczyłem jakiś filmik ,to obrazu ściągnięte demko i kupno pełnej wersji . super sprawa ze gry na move są spolonizowane , moja 11 letnia córka się zagrywa w ta grę więcej niż w start party i sport champions Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 30 Wrzesień 2010 Pomysł na grę naprawdę ciekawy. Warto! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasss_PL 1 Napisano 3 Październik 2010 Czy ma ktoś może pomysł co trzeba ułożyć w poziom 5 strefa 12 "drewniana wieża"? Został mi tylko ten level do zaliczenia a kompletnie nie mam pomysłu jak poprawnie ułożyć wieżę Chodzi o ten poziom gdzie na każdym z klocków są figury geometryczne: trójkąty, kółka, kwadraty w różnych kombinacjach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 3 Październik 2010 znak geometryczny to cyfra od 1 do 4 resztę pokombinuj sam szkoda psuć zabawę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alle 1 Napisano 8 Październik 2010 Wczoraj probowalem gry 1 na 1 z zona, zajebista zabawa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moorwena 0 Napisano 9 Listopad 2010 Czy ma ktoś może pomysł co trzeba ułożyć w poziom 5 strefa 12 "drewniana wieża"? Został mi tylko ten level do zaliczenia a kompletnie nie mam pomysłu jak poprawnie ułożyć wieżę Chodzi o ten poziom gdzie na każdym z klocków są figury geometryczne: trójkąty, kółka, kwadraty w różnych kombinacjach Ja tez mam z nim problem a podpowiedź kolegi o cyfrach na niewiele mi sie przydała. Wpadłeś już na to jak to zrobić? to daj cynk, aha a masz zrobiony poziom 5 w strefie 9 -prostota? bo ja nie umiem tego zrobić. Jeszcze na koniec pytanie w którym poziomie zrobiliście trofeum wieża 2 metrowa w 35 sekund? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 9 Listopad 2010 (edytowane) :cicle: 1 :x: 2 :triangle: 3 :square: 4 :square: :cicle: 5 :triangle: :triangle: 6 najprościej jak się da dalsze wyjaśnianie chyba jest zbędne? pokombinuj 5-9 kolorami ułóż -czerwony , pomarańcz ,żółty , zielony,jasno niebieski , ciemnoniebieski , fiolet -ile ja się tu nagłowiłem żeby wzorek ułożyć :P z tą wieżą w 35 s nie zrobiłem ,jakoś brakło mi motywacji żeby poszukać planszy w której da się to zrobić dobra znalazłem plansze i zrobiłem trofeum jest to 4-2 górując nad resztą najtrudniejsza trofka to 500 metrów wieży łącznie , mi pod koniec robienia wszystkich plansz wpadła dopiero za 100 metrów wiec czasu na 500 potrzeba trochę i ciut ciut Edytowane 9 Listopad 2010 przez j3acek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moorwena 0 Napisano 9 Listopad 2010 Wielkie dzięki, już zrobiłam a trofeum wieża w 35 sekund zrobiłam na 5--2, ten poziom "prostota" układa sie jak pryzmat albo kolory tęczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anusia0607 0 Napisano 14 Grudzień 2010 Witam. Kupiłem Tumble z psn, to mój pierwszy zakup cyfrowy. Ściągnąłem tumble-unlock key (ponad 1600 mb) , zainstalowałem ale gry nigdzie nie widzę... :( Może mi ktoś poradzić co mam zrobić by móc zagrać? Witam czy wersja Tumble która jest do kupienia na PS store jest w języku polskim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 15 Grudzień 2010 jest po polsku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlooo 0 Napisano 16 Grudzień 2010 chce kupic kto ma do sprzedania ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmuraIV 1 Napisano 17 Grudzień 2010 czyli reasumiując .... co muszę ściagnąć z PSS żeby móc cieszyć się grą ? Poza tą główną pozycją która kosztuje coś koło 30 zł... czy coś innego też trzeba pobrać ? czy jest również płatne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 18 Grudzień 2010 Ściągasz Trial potem klucz za 30 ileś złotych i już, instalujesz triala potem klucz i możesz grać. Swoją drogą, bardzo fajna gierka [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 21 Grudzień 2010 Czy metry wiez zbudowanych w grze wieloosobowej licza sie do trofeum w ktorym trzeba zbudowac 500 m wiez, czy tylko z "singla" sie licza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach