pack 698 Napisano 22 Grudzień 2010 Poradnik po angielsku - http://www.ps3trophies.org/forum/tumble/68757-tumble-trophy-guide-road-map.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil Dyszewski 0 Napisano 25 Grudzień 2010 Chcialby sie ktos wymienic Tumble na jakas gre z mojej listy downloadow ? mam duzo ciekawych rzeczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkDay 0 Napisano 4 Styczeń 2011 Jeśli ktoś nie ma jeszcze tej gry to bardzo proszę o PM z lista gier.Może się wymienimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 14 Styczeń 2011 Bardzo dobra gra, aktualnie się zagrywam w nią :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 16 Styczeń 2011 Ktoś wie co zrobić, żeby zegar odliczający czas pojawił się w lewym górnym rogu? Raz mi się pojawił, ale nie wiem jak to zrobiłem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaldi 2 Napisano 13 Wrzesień 2012 Gra miodna i w doskonały sposób wykorzystuje możliwości move. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach