Myfonick 119 Napisano 22 Sierpień 2010 Witam. Zna ktoś z Was jakąś dobrą piosenkę na dzwonek w klimacie rock lub coś mocniejszego? Najważniejsze jest pierwsze 19 sekund. Dobre piosenki według mnie to: Alice in Chains - Man in The Box oraz Iron Maiden - Rainmaker. Jak na razie tylko tyle fajnych (według mnie) znalazłem. Macie jakieś propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 30 Sierpień 2010 (edytowane) nirvana - smells like spirit iron maiden - the trooper iron maiden - transylvania Edytowane 30 Sierpień 2010 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 30 Sierpień 2010 Smell's Like Teen Spirit jest fajne, ale mam już Nirvany tak dosyć :yucky: Resztę przesłucham zaraz. Dzięki wielkie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 30 Sierpień 2010 Witam. Zna ktoś z Was jakąś dobrą piosenkę na dzwonek w klimacie rock lub coś mocniejszego? Najważniejsze jest pierwsze 19 sekund. Dobre piosenki według mnie to: Alice in Chains - Man in The Box oraz Iron Maiden - Rainmaker. Jak na razie tylko tyle fajnych (według mnie) znalazłem. Macie jakieś propozycje? Ja po Guitar Hero Metallica mam "Toxicity" System Of The Dawn - ale zaczyna się od momentu, gdy wchodzi pierwszy raz perka. Masakra. Bardzo fajnie brzmi. Jak mi się znudzi to wracam do nieśmiertelnego Slayer`a. "Postmortem" - MIAZGA! :devil: Jak wolisz coś spokojniejszego to polecam "Wrong" - Depeche Mode. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 30 Sierpień 2010 a musi być to rock lub coś mocniejszego?? a jak by tak armin van buuren - in out of love też świetny kawałek albo wiem co 3 Dors Down - here without you 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 30 Sierpień 2010 Dzięki chłopaki, już starczy. Na pewno sobie coś z tego wybiorę :) I będę rozrzutny :D Dam wam po plusie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ravenna 0 Napisano 24 Styczeń 2011 Witam :) Jak już znaleźliście te piosenki to mogę wam polecić fajny programik do robienia dzwonków, tutaj - dzwonek na telefon :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach