Cycorus 75 Napisano 27 Sierpień 2010 Hej, dostałem ostatnio informację ze sklepu, że F1 2010 będzie po polsku. W związku z tym zapytałem kto będzie odpowiedzialny za polonizację - okazało się, że Licomp. Czy macie już jakieś doświadczenia z polonizacją robioną przez tą firmę? Obawiam się dwóch rzeczy 1. Tłumaczenie będzie beznadziejne, częściowe (a więc mieszane pl/eng) 2. Czy Licompowi zdarzały się takie sytuacje jak np. z Fallout 3 (brak wsparcia, możliwości ściągania dodatków, patchy) Chciałbym podjąć decyzję, czy brać wersję polską, czy zostać przy angielskiej. Wielkie dzięki za wszystkie opinie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 28 Sierpień 2010 Tutaj masz liste gier przez nich wydanych http://www.lem.com.pl/plan.php . Czesciowo mnie uspokaja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 28 Sierpień 2010 Parę gier SW spolonizowali i nie było źle - oprócz głosów postaci w Empire at War. Chociaż Vader po polsku będzie brzmiał słabo bez względu na wszystko :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach