PanPawcio 0 Napisano 4 Wrzesień 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 4 Wrzesień 2010 Po co dwa tematy, o jednej grze? Poza tym, jeśli mnie wzrok nie myli, to tematy zakładają moderatorzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanPawcio 0 Napisano 4 Wrzesień 2010 Moderatorzy również potwierdzają tematy, które założyli użytkownicy i wtedy są publikowane. To jest jedyny temat o tej grze. Szukałem używając wyszukiwarki i nie ma innego tematu o Kung-Fu Live niż ten. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 4 Wrzesień 2010 Ale o ile mnie pamięć nie myli KFL będzie dystrybuowane przez PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanPawcio 0 Napisano 4 Wrzesień 2010 Jeśli tak, to to nie moja wina, że gra trafiła do tego działu. Moderator ją tu przydzielił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 4 Wrzesień 2010 Oooo sorki Pawcio. Temten temat to Kung-Fu Rider, a nie Kung-Fu Live. Jeszcze raz, przepraszam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanPawcio 0 Napisano 4 Wrzesień 2010 Ok, nic się nie stało. :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 19 Wrzesień 2010 Ktoś wie, kiedy premiera tej zaje*istej gry ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanPawcio 0 Napisano 19 Wrzesień 2010 Chyba jakoś Grudzień 2010-Luty 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 2 Grudzień 2010 Fajna zjebana gra ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yareku 6 Napisano 2 Grudzień 2010 Premiera jest 8 grudnia 2010. Za niecały tydzień. Od razu kupuję. Spali się trochę kalorii. Chyba, że krzykną więcej niż 50zł to podziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yareku 6 Napisano 8 Grudzień 2010 No i zakupione (51zł) i przetestowane. Po pierwsze info dla potencjalnych odbiorców. Technologia jest kapryśna. Gra ma problem z usuwanie tła obok nas. Musiałem posprzątać za mną i całkiem się przebrać bardziej na jasno, bo ucinało mi nogi. Jeszcze trzeba dobrze b. dobrze oświetlić pokój i stać z 2.5 metra od kamery. Po bokach trzeba mieć z 2 metry wolnego. Jak już wszystko dostroiłem działało b. dobrze. Druga sprawa grałem 15-20 minut i zaliczyłem prawie połowę chapterów ale mogę się mylić do długości. A teraz co do gry. Niezła jazda. Po tych 15 minutach wypluwałem płuca, byłem mokry a teraz czuję zakwasy. Wbrew pozorom gra nie jest banalna (na medium) i wymaga robienia szybkich uników. Trzeba skakać, kopać, walić, kucać, wychylać się. Praca całym ciałem. Zobaczenie siebie we wstawkach komiksowych to niezły fun. Generalnie gra dobrze zczytuje nasze ciosy, choć cała gra nie ma się co oszukiwać jest dosyć umowna. Można robić co się żywnie podoba przed ekranem i to przede wszystkim jest najlepsze. Gra nas nie ogranicza. Np kiedy walczymy z pso-podobnymi stworami. możemy je kopać jak piłkę, pochylić się i walić z pięści, lub przykucnąć i używać rąk i nóg. Świetna gra do wygłupów i rozruszania się. Mam pod sobą sąsiadów, musieli myśleć: WFT się tam dzieje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Novy911 0 Napisano 11 Grudzień 2010 ktoś jeszcze może sprawił sobie tą gre ? i mógłby się wypowiedzieć ? bo zastanawiam się nad kupnem :) z góry dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 22 Grudzień 2010 :laugh: Sporo youtube, polecam! - http://www.kungfulivegame.com/youtube/#%E2%80%98Show%20Us%20Your%20Moves%E2%80%99%20Campaign%20%28Dec%2022nd%20-%3E%29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinasss82 1 Napisano 27 Grudzień 2010 ktoś jeszcze może sprawił sobie tą gre ? i mógłby się wypowiedzieć ? bo zastanawiam się nad kupnem :) z góry dzieki nie zastanawiaj się tylko kupuj, ja mam tą gierke i w zupełności się zgadzam do wypowiedzi YAREKU robisz co chcesz i ubaw po pachy jest . ja nie żałuję gram codziennie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Styczeń 2011 jest w tej grze multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 5 Styczeń 2011 Na amerykańskim PSS jest dostępne demko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszo 0 Napisano 7 Styczeń 2011 (edytowane) Kung-Fu Party - Play multiplayer with four people controlling enemies.. Oto jedno z trofeów. Więc i trofea, i multi powinno być :) Edytowane 7 Styczeń 2011 przez Miszo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach