PanPawcio 0 Napisano 11 Wrzesień 2010 (edytowane) Premiera:28 września 2010 roku Cena: 49$ W Get Fit With Mel B jak sama nazwa wskazuje, czarnoskóra piosenkarka zostanie naszym prywatnym trenerem dbając o to abyśmy spalili zbędne kalorie. Niech Wam jednak nie przychodzą do głowy żadne kosmate myśli, bowiem mamy tu do czynienia z grą sportową w stylu Wii Fit, z tą jednak różnicą, że podczas ćwiczeń będziemy korzystali z PS Move. Autorzy gry obiecują, że pojawi się w niej blisko 200 cwiczeń, wliczając w to elementy tańca, aerobiku a nawet kickboxingu. źródło: ppe.pl Edytowane 11 Wrzesień 2010 przez PanPawcio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Wrzesień 2010 Dlaczego od razu crap? Przecież to program treningowy a nie RPG :P Muszę to pokazać swojej żonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanPawcio 0 Napisano 11 Wrzesień 2010 Bądź jak spajsetka: http://www.ps3site.pl/badz-jak-spajsetka/53003/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanPawcio 0 Napisano 28 Wrzesień 2010 Dzisiaj premiera. Kupuje ktoś? Nowy trailer: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozyrys 0 Napisano 10 Listopad 2010 Po 50 minutach treningu pot się ze mnie lał . Jutro przez zakwasy nie wstanę z łózka :D . Naprawde fajnei to zrobione jest. Mnóstwo ćwiczeń na różne partie ciała, przygotowywanie posiłków pod ćwiczenia. Powalczę z tym trochę hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FreshPrince 25 Napisano 10 Listopad 2010 jak jest cena tego wynalazku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FreshPrince 25 Napisano 10 Listopad 2010 Pytanie gdzie to dorwać i czy będzie PL wersja ;P bo już kobieta sie pyta :D Wlasnie podesłałem link zonce i tez mnie zaczeła meczyć o to :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adas_2008 0 Napisano 11 Listopad 2010 Dołączam się do zapytania. Jakie szanse na PL? Gdzie do kupienia? google nic mądrego nie podaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skobry 0 Napisano 12 Listopad 2010 Witam, na stronie sklepu ultima podane jest ze gra będzie po angielsku a premiera około 26.11.2010. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crux 37 Napisano 1 Grudzień 2010 W temacie cisza? Czy ktos juz ma i testuje bo oczywiscie zona pyta "co z fitnessem":) Cena znacznie bardziej przystepna niz konkurencyjna produkcja ruchowa od EA (ok. 350zl???). Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 1 Grudzień 2010 lepsze niż fitness na macie WII (chociaż na WII, mata potrafi Cię zważyć) kobieta pograła i zadowolona z gry, ja próbowałem i kabaret roku, trzeba znać te kocie ruchy :P kamerka skanuje Twoją posturę w 3 fazach (lewa, środek, prawa) i później z użyciem move ćwiczysz są chyba tryby, że i bez move działa ale tego nie pamiętam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crux 37 Napisano 1 Grudzień 2010 Rowniez nie spodziewam sie, ze bede blyskotliwy cwiczac fitness. Gra jest na chwile i na polke czy moze raczej do regularnych cwiczen sie nadaje (nie nudzi sie)? Oczywiscie zakladam, ze komus sie bedzie chcialo regularnie cwiczyc. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 1 Grudzień 2010 w sumie ja na to pytanie nie odpowiem, ale są osoby które ćwiczą przed TV więc jak ktoś (kobieta) ćwiczy regularnie to wydaje mi się, że to dobry zakup jest tam terminarz ćwiczeń itp. rzeczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 1 Grudzień 2010 Podoba mi się ... hmmm... Już się widzę jak śkikam i pocę się przed TV lol :D edit: List do Mikołaja napisany (czyt. Mąż pouczony w sprawie zakupów świątecznych) Ojjjj będzie się działo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pezlwh 93 Napisano 5 Grudzień 2010 nie wiecie czy produkt jest już dostępny w Polsce na ps3? podobnie jak niektórych z Was i mnie kobieta "męczy" o ten produkt hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mih 0 Napisano 9 Grudzień 2010 Dołączam do grona pytających - gdzie tą grę można nabyć, najlepiej w Polsce, bo wiem, że na Amazonie też się da, ale może gdzieś bliżej. Ludzie ulitujcie się, bo jak do świąt tego nie zdobędę, to żona mi spokoju nie da... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adso_PL 2 Napisano 10 Grudzień 2010 (edytowane) Witajcie, jeśli chodzi o skuteczność tego typu programów to mogę się podzielić moimi doświadczeniami w tym temacie. Ćwiczyłem od wielu lat z programem na PC (który wyszedł tez na PS2) - Yourself ! Fitness. Jeśli chodzi o skuteczność to nie mogę powiedzieć złego słowa. Fakt, że ćwiczyłem dużo bo godzinę dziennie, ale w ciągu 90 dni potrafiłem zrzucić 15 kg, wykonać 36 pompek (zaczynałem od 16) i naprawdę czułem się świetnie. Fakt, że przerwanie ćwiczeń skutkowało efektem jojo, ale bardziej obwiniam siebie, a nie sam program. Obecnie wielkie nadzieje pokładam w niedawno wypuszczonym przez EA programie EA sports Active 2.0. W wersji na playa można go nabyć w Polsce za ... 350 zł. Jest to dużo, ale jak na razie wydaje mi się, że nie są to zmarnowane pieniądze. Dostaje się czujniki na ręce i nogę. W jednym z czujników jest monitor pracy serca wiec wiesz dokładnie kiedy się przemęczasz i powinno się odpuścić. Jak na razie EA rozszerza funkcje społecznościowe, a tego mi najbardziej brakowało w Yourself Fitness. dzięki temu można stworzyć grupę ćwiczących i motywujących się nawzajem. Jeśli chcecie zobaczyć jak wygląda przykładowy trening w tym programie to zapraszam tu , a gdybyście już sobie nabyły ten produkt to zapraszam do mojej grupy treningowej Nazwa PolishPS3 hasło POLSKA Edit: Co do Mel B to tylko jedną rzecz mam do dodania, jak widzicie korzysta gra z MOVE'a ,a wg mnie jest to pomysł totalnie idiotyczny z tego powodu, że trzeba mieć naprawdę dużo miejsca w domu. Ja w moim pokoju, który wygląda trochę jak tramwaj nie jestem w stanie ustawić tak kamery, by widziała mnie jednocześnie jak sobie podskakuje jak i wykonuje np brzuszki, w EA Sports nie ma takiej konieczności, bo nie korzysta ona z kamery Edytowane 10 Grudzień 2010 przez Adso_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebwiecz 0 Napisano 10 Styczeń 2011 Witam Wiecie może gdzie tak naprawdę można nabyć tą grę, pytałem na alledrogo i owszem maja ale nie w wersji pudełkowej, czyli wynika z tego że na Polskę ta gra jeszcze oficjalnie nie wyszła. Pozdrawiam Seba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dona 0 Napisano 30 Styczeń 2011 jestem jedna z tych zon, ktora blagala meza o kupienie tej wlasnie "gry". po dwoch tygodniach czuje znaczne polepszenie formy oraz wzmocnienie miesni (brzuch,nogi,rece,posladki) Uwazam ze jest to swiena propozycja dla osob ktore chca sie przygotowac przez zime do jakiegos eventu np rowerki bieganie(moimi ulubionymi cwiczeniami z mel jest cardio) cala gra kosztuje tyle co miesieczny karnet na jakis slaby aerobik w gronie babek mniej lub wiecej wysportowanych. tutaj mel dostosowywuje sie do naszego stopnia zaawansowania pytajac po prawie kazdym treningu czy bylo dobrze, za ciezko, lub za lekko. gdy tylko zauwazy ze zaczyna nam w jakiejs dyscyplinie isc za dobrze(np same zlote medale) od razu podnosi sama poprzeczke, i odwrotnie, gdy idzie nam slabo powolutku motywuje nas do poprawy. w skali na 10 daje 9 za to ze moge cwiczyc gdy szaruga i mroz za oknem, nie muszac wychodzic z domu. same cwiczenia oceniam na 7,5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominda 0 Napisano 2 Kwiecień 2011 Mam pytanie dotyczące wysłania rezultatu na facebook. Za każdym razem jest to niemozliwe-pojawia się komunikat - Publishing to Facebook was not successful this time :( Czy ktoś wie jak to zrobić? dzięki za wszystkie sugestie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 2 Kwiecień 2011 (edytowane) Kupiłem grę mojej dziewczynie. Wszystko pięknie tylko czasami mam problem dostać się do konsoli :P Jedyny problem to czasami współpraca gry z PS Move, szczególnie przy ćwiczeniach na glebie. Jednak ogólnie gra bardzo fajna i polecam jak ktoś chce poćwiczyć, a nie chce mu się z domu ruszać. Edytowane 2 Kwiecień 2011 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach