ajakdwalin 14 Napisano 15 Wrzesień 2010 (edytowane) I oto nadeszła od dawna oczekiwana przeze mnie chwila kiedy mogę się pochwalić pełnym, długogrającym materiałem. Po długich a ciężkich zmaganiach udało nam się na taśmie uwiecznić kilkanaście numerów z czego 13 wpadło na płytę. Całość znajduje się pod roboczym adresem huh.h5.webh.pl Płyta nie została oficjalnie wydana (jeszcze :P) ani wytłoczona, można ją ściągać bez strachy że zapuka do was kiedyś policja i zgarnie za nielegalne posiadanie. Zapraszam także na koncert, który odbędzie się w najbliższą niedzielę czyli 19 września w krakowskim pubie Tfoja Stara. Jak już było powiedziane nigdzie się nie wydaliśmy (poszukiwania i starania nieprzerwanie trwają) więc jeśli znacie jakieś pewne namiary lub macie jakieś pomysły lub nie daj boże chcielibyście sami nas wydać to będziemy szczerze zobowiązani za jakiekolwiek informacje i pomysły. Edytowane 23 Listopad 2010 przez ajakdwalin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach