erwines 95 Napisano 28 Wrzesień 2010 (edytowane) Black Box Games ( producent ) Electronic Arts ( wydawca ) 01 listopada 2006 ( światowa data premiery ) 03 listopada 2006 ( data wydania w Polsce ) Edytowane 18 Sierpień 2011 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek123 6 Napisano 6 Październik 2010 W dniu 28.09.2010 o 15:50, erwines napisał: jak to mówią stare ale jare właśnie się zastanawiam nad zakupem bo dawno nie grałem a wy co myślicie o tej grze ?? ja w to grałem na pececie fajna jest nawet ale to nie to samo co most wanted możesz sobie sprawic fabuła jest ciekawa i interesujaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Host9 1 Napisano 14 Październik 2010 Takze polecam, ale przejscie nie powinno ci zajac nawet 24h :). Sam posiadam i przechodze juz 5 raz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 18 Sierpień 2011 o jaa męcze się z tym kolesiem na samym końcu, nie pamiętam jak on się nazywał ten co tym Audi R8 jeździ mam Forda GT i nie idzie go pokonać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 7 Luty 2012 (edytowane) W dniu 18.08.2011 o 19:32, erwines napisał: o jaa męcze się z tym kolesiem na samym końcu, nie pamiętam jak on się nazywał ten co tym Audi R8 jeździ mam Forda GT i nie idzie go pokonać No właśnie ja też... Gram pierwszy raz w NFS Carbon i muszę przyznać że fajnie ją zrobili... Nie wiem dlaczego tyle krytycznych komentarzy o niej przeczytałem, w sumie nie prawdziwych, ale fakt faktem gra jest krótka. Doszedłem już do końca, czyli do tego wyścigu z tym typkiem z Audi R8 i nie mogą go pokonać. Jadę chyba 20 raz i zawsze coś mi zabraknie. Myślałem że znajdę tu jakieś wskazówki ale pustki w tym dziele... No w sumie gra ma swoje latka... No nic, idę próbować dalej w końcu musi się udać. Edit : Rano jak wstałem za pierwszym razem udało mi się go pokonać ;) Jak widać sen dobrze działa na koncentracje. Edytowane 8 Luty 2012 przez Kaisus 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedras96 0 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) Mam pytanie, bo też się przymierzam do zakupu - jak wygląda grafika w porównaniu do wersji PC? To ostatnia kwestia, której nie jestem pewien, wiem już, że niestety nie ma trofeów i w wersji PS3 także polskiego tłumaczenia xd Edytowane 27 Marzec 2012 przez jedras96 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 2 Kwiecień 2012 (edytowane) Hej. Może już nie zobaczysz, ale powiem, że na dzisiejsze czasy gra jest EXTRA! Świetny model jazdy, kompatybliność z bardzo starymi kierownicami, zamiast trofeów bonusowe karty, w miarę długa (challange series). To jest ostatnia tak dobra gra Black Box (jak narazie). Kto myśli, że NFS są głupie musi mieć Carbona. Co do grafiki = stare lata ale na dzisiaj jest naprawdę bardzo dobra. Na PC nie miałem to nie powiem. Jeszcze jeden +. GRA MA SPLIT-SCREEN! EDIT: Ma w miarę dobre multi = levele, policja, dodatkowe rzeczy do odblokowanie. Jest jeden problem - nie ma graczy :(. Raz za czas można zagrać, ale to już nie to samo co kiedyś. Haha jedna karta do zdobycia mówi, żeby pokonać w wyścigu rankingowym Moderatora EA. Edytowane 2 Kwiecień 2012 przez kubaork Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedras96 0 Napisano 2 Kwiecień 2012 Faktycznie, zapomniałem o kartach, a zawsze to jakieś zastępstwo dla trofeów. Dzięki za wyczerpującą odpowiedź, na pewno kupię jeżeli znajdę nowke na Allegro za maksimum 5 dych, bo więcej za stosunkowo starą grę to trochę za dużo jednak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 3 Kwiecień 2012 W dniu 2.04.2012 o 17:12, jedras96 napisał: Faktycznie, zapomniałem o kartach, a zawsze to jakieś zastępstwo dla trofeów. Dzięki za wyczerpującą odpowiedź, na pewno kupię jeżeli znajdę nowke na Allegro za maksimum 5 dych, bo więcej za stosunkowo starą grę to trochę za dużo jednak. Grafika wcale nie wygląda staro. Jest dość ładnie, błyszcząco ale tak nie realnie. W każdym razie mi się podoba, ogólnie gierkę uważam za bardzo fajną. PS: Jedras, mam na sprzedaż swojego carbona, idealny stan, jakbyś był zainteresowany to pisz na PW :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 26 Czerwiec 2012 Ja dziś w sklepie z grami kupiłem używkę za 30 zł i nie żałuję. Fajna ścigałka, grałem już na PC. Polecam ;) P.S : Sorki za odkop ; D 2 miesiące ; D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach