Skocz do zawartości
Hypno

Zrób kawał koledze :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Opowiem Wam dość śmieszną sytuację, a więc pewnego razu przeszedłem się do kolegi który również ma PS3 i zarejestrowałem sobie swojego 2 pada na jego konsoli. Po jakimś czasie z bracikiem wpadliśmy na pomysł żę spróbujemy sterować jego playem. A więc przeszliśmy się pod jego okna ( mieszka na 1 piętrze) no i naciskamy guziczek PS a tu nagle światełko się świeci z 1 druga sytuacja to gdy kumpel grał naciskamy PS-a i wychodzimy mu z gry Strasznie go to wkurza Od tamtej pory gdy wychodzi z domu to odłącza PS3 od prądu. Polecam zabawe daje troche frajdy

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm a jaki jest zasieg pada przez sciany? bo moj kumpel mieszka na trzecim i z checia bym mu ten nr wykrecil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm nawet nie wiem. Ale warto spróbować, Ja byłem od kumpla PS3 z ok 4-5m.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa, smieszne,,,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL, tylko jak zarejestrujesz pada na jego konsoli i chesz pozniej sie bawic to nie mozesz uzywac pada na swojej konsoli :/ wiec albo miales 2 pady i jednego specjalnie zostawiiles do zabawy albo wkrecasz xP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LOL, tylko jak zarejestrujesz pada na jego konsoli i chesz pozniej sie bawic to nie mozesz uzywac pada na swojej konsoli :/ wiec albo miales 2 pady i jednego specjalnie zostawiiles do zabawy albo wkrecasz xP

Pad rejerstruje do konsoli automatycze przez podlaczenie kablem do konsoli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiem ale jak zarejestruje u kolegi i pozniej u siebie to juz u kolegi nie bedzie dzialac :/ wiec jaki masz problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z technicznego punktu widzenia chyba to konsola przypisuje sie do pada, czyli wszystkie informacje sa zapisane w konsoli a nie w padzie, wiec nie widze zadnego problemu w tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja...

po prostu idzie do kolegi i paruje pada z konsola

i idzie do domu i chce grac u siebie to nie moze, musi podlaczyc pada przez kabel do konsoli, wiec nie moze pojsc do kolegi i wlaczac i wylaczac jego konsoli poniewaz pad jest juz sparowany z inna konsola chyba ze znowu do niego idzie do konsoli za pomoca kabla zarejestrowac lub nie uzywa pada w domu .... o to mi chodzi LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe tak mam 2 pady. 2 jest do wnerwiania kumpla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 jest do wnerwiania kumpla

2 w ogole nie jest Ci potrzebny do gry skoro pełni rolę wnerwiacza ? xD

Ja 2 wlaściwie nie używam, ale nikt ze znajomych nie ma PS3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

hehe dobre ;dd szkoda ze nikt ze znajomych nie ma ps3 ;\\

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Liveboxa i tak podłączałem internet do PS3 - ustawiam wszystko, idę na półpiętro naciskam "x" i zapier... na piętro zaakceptować połączenie na LB...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakby mi ktoś tak robił to bym zabił...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobre ;d sprawdzę na kuzynie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
ja tam zamiast robic kawaly wole pograc na ps3

No bo jak się nudzi to można się rozebrać i pilnować ubrania, a my jak się nudzimy to idziemy grać na PS3 =]. A to z tym "podkradaniem" czyjejś konsoli to prowokacja, nie wydaje mi się, że Hypno faktycznie marnuje pada na takie bzdury, chociaż kto wie =]...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Czyli co... raz zparowanego pada nie da sie podłączyć do innej konsoli korzystając z BT? (może noboweskie pytanie, ale nie posiadam jeszcze konsolki i jak na razie zbieram informacje wywiadowcze ale juz nie długo, bo do wakacji mało już zostało )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Czyli co... raz zparowanego pada nie da sie podłączyć do innej konsoli korzystając z BT? (może noboweskie pytanie, ale nie posiadam jeszcze konsolki i jak na razie zbieram informacje wywiadowcze ale juz nie długo, bo do wakacji mało już zostało )

Nie, to nie jest prawda . Kolega przychodzi do mnie z padem i jakoś gramy, później gra w domu swoim ^^. Ten temat to ściema, po prostu ^^ xD xD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.