Skocz do zawartości
Bomaw

Ryski Na Pudełkach

Rekomendowane odpowiedzi

Siema

Jutro mam zamiar iść wymienić swoje gierki do sklepi i pytanie czy małe ryski na pudełkach to norma?Az się zdziwiłem że są ryski bo z pudełkami nic takiego nie robię:P I jak w przyszłości przy wystawianiu na allegro to się piszę o tym?

Za odp dziekuję:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami się pudełka rysują, jeśli sie coś złamie lub pęknie w pudełku można kupić nowe (chyba 5zł w sklepie takie pudełko o ile się nie myle) i przełożyć kartki z zepsutego pudełka do nowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi mi o pęknięcia lecz na każdej grze jak się spojrzy pod światło to je widać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać wszędzie. nie przejmuj się! ja porysowałem tak trochę pudełek. jeśli nie widać ''białych''' rys, w sensie, że wyciągniętego plastiku, jest dobrze. te pod światło widać nawet po wyjęciu z osłonki w sklepie :thumbsup:

luuuz

]

btw, gdzie wymieniasz gry? jaka oferta?

Edytowane przez sowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie w mieście zobaczyłem jakiś sklep z wymiana jutro się dowiem co i jak:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh nie polecam takich sklepików:P Przeważnie jest tak że za nową grę oferują ci jakiś stary shit. U mnie w Bytomiu jest też taki sklepik z wymianą /sprzedażą gier. Próbowałem im opchnąć Gowa 3 kolekcjonerską to babka mi chciała za niego dać 70 zł bo powiedziała że nie ważne czy kolekcja czy nie bo płyta z gra i tak jest taka sama :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh nie polecam takich sklepików:P Przeważnie jest tak że za nową grę oferują ci jakiś stary shit. U mnie w Bytomiu jest też taki sklepik z wymianą /sprzedażą gier. Próbowałem im opchnąć Gowa 3 kolekcjonerską to babka mi chciała za niego dać 70 zł bo powiedziała że nie ważne czy kolekcja czy nie bo płyta z gra i tak jest taka sama :/

dokladnie, we wroclawiu jest podobny sklep "BlackGames" nie polecam poziom podobny, oni sprzedaja gry z cenami z kosmosu , a tobie daja 50-70 zl ( lol ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.