MedSh 0 Napisano 16 Październik 2010 Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś dodatku do MW2 czy ktoś taki ma i czy warto wydać dodatkowe pieniądze? a jeśli tak to który według was jest lepszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakubuu 1 Napisano 19 Styczeń 2011 tez sie nad tym zastanawialem, ale widac brak wsparcia dla tej gry, coraz wiecej w niej oszustow (multiplay). To wszystko sklania do refleksji, czy wywalic 51 pln na np. dodatkowe mapy, skoro hakerzy robia tam co chca a ty jak ozwykly gracz nie masz szans pograc sobie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 19 Styczeń 2011 Ja kupiłem oba dodatki jak były po 26 w promocji. Kaska wyrzucona w błoto, bo samą gierkę można sprzedać, a z dlc nic nie zrobisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolinix 0 Napisano 13 Marzec 2011 Witam. Oszustów już nie ma jak na razie. Po aktualizacji do 3.60 jest ok. A mapki fajne. Pierwszy dodatek według mnie lepszy niz drugi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach