Myski 11 Napisano 17 Październik 2010 (edytowane) Witam, Pomyślałem, że może niektórych starszych graczy zainteresuje dyskusja polegająca na wspomnieniach z bądź co bądź niezachwianie najlepszej na naszym rynku gazety jaką jest PSX Extreme. Nie mam powiązań z redakcją, ale swego czasu pojawiały się tam wyjątkowe teksty, które aż chce się przypomnieć pomimo upływu 10-12 lat od publikacji, więc może wymienimy się wspomnieniami na ten temat - przy okazji może ktoś z "młodzieży" postanowi nadrobić trochę historii:) Oczywiście tekstów nie można publikować przez net, ale wskazanie w którym numerze się ukazał jest jak najbardziej wskazane. A w szczególności życzę wszystkim zainteresowanym, aby w celu ustalenia tegoż nr. otworzyli ponownie zakurzone gazetki i pozwolili sobie na kilkanaście minut wesołych wspomnień:) No to zaczynamy: Na początek 3 artykuły, które najbardziej zapadły mi w pamięci: -Recenzja Metal Gear Solid - każdy fan serii powinien to przeczytać - jak wyglądała recenzja najbardziej oczekiwanej gry tamtych lat, oraz jak MGS zdobył pozycję gry nr.1 na dłuuuugi czas... Epic History:) -Profesjonalne badanie pełne poświęcenia zdrowia redaktorów - Jak alkohol wpływa na granie? - pełen dobrego humoru i bardzo poważnych wyników (są wykresiki itd;) ) tekst opisujący praktyczne aspekty grania z popijaniem piwka w czasie loadingów. Gorąco polecam lekturę:) -Konkurs na prace literackie dotyczące "Mojego spotkania z Larą Croft" - pani archeolog była przez lata marzeniem dla graczy, postanowiono więc dać upust tym fantazjom dzięki czemu możemy przeczytać najlepsze z nich. Wystarczy, że dodam - artykuł od lat 18:) Na razie to tyle, zapraszam do dyskusji. Nr. gazetek do powyższych artykułów uzupełnię jak tylko sprawdzę. Edytowane 17 Październik 2010 przez Myski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach