kobzlik 0 Napisano 22 Październik 2010 Witam!!! Mam MOH10 z napisami w języku Polskim. Po zainstalowaniu gra odpala mi się z napisami w jezyku angielskim. Możecie mi pomóc jak to zmienić?? Czy ta ma coś wspólnego z uaktualnianiami które zainstalowałem przed graniem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 22 Październik 2010 to zmień sobie w opcjach na j. polski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HokTauRi 3 Napisano 22 Październik 2010 i ja dopiszę sie do pytania jest możliwość angielska wersję zrobic na pl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 24 Październik 2010 to zmień sobie w opcjach na j. polski Taaa? A gdzie jest taka opcja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzialkowiec 2 Napisano 25 Październik 2010 Taaa? A gdzie jest taka opcja? zmień sobie w XMB język na konsoli - to i wersja gry się zmieni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach