Szczypior 8 Napisano 26 Luty 2011 Cześć, mam pytanie mianowicie -grałem z kumplem cały czas i było ok on miał nat otwarty ja ograniczony, w pewnym momencie przeskoczył mu na ograniczony i nie mozemy sie sami polaczyc z innymi możemy ,przez heda nieraz tylko się słyszymy o co chodzi?Czy może ktoś poradzić w tej sprawie?on ma neostrade 6mb i informatyk mowił że wszystko ok w ustawieniach u mnie także. Z innymi możemy się łaczyć ,pozdrawiam czekam na konkretną odp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fabianski 0 Napisano 27 Luty 2011 WITAM :D JESTEM CHĘTNY DO GRY ;] HS: JEST :D psn id : realdawid1997 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RONINN 0 Napisano 27 Luty 2011 WITAM psn id : RONINN_PL Hs : Staram się nie używać Chętnie pogram z rodakami . pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K_M 0 Napisano 2 Marzec 2011 repcak666 headseat jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiendalPL 0 Napisano 5 Marzec 2011 Witam, zagram każdy tryb, jestem nawet dobry. :> PSN: ziendal Hs: Jest DLC: Brak. Ratio:1.47 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuchar 6 Napisano 5 Marzec 2011 PSN:kuchar95 Hs: moze byc DLC: Brak. Ratio:1.10 Pierwszy prestiż - szukam klanu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommek_PL 1 Napisano 5 Marzec 2011 PSN: Tommek_PL Hs: jest DLC : jest lvl : 45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyklb 0 Napisano 7 Marzec 2011 Witam, czy nowy patch poprawił problemy z rozłączaniem serwerów oraz poprawił płynność animacji ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechaj3 0 Napisano 7 Marzec 2011 (edytowane) PSN: xXMateuszXxPL HS: Już jest :D DLC: nie posiadam LvL: 2 prestiż Zapraszajcie chętnie pogadam z rodakami ^^ Edytowane 17 Marzec 2011 przez mechaj3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benito82pl 1 Napisano 8 Marzec 2011 Siema Benito82PL only Hc ziz hs brak codzienie od 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 8 Marzec 2011 Witam mam do was male pytanko ,bo zamierzam kupic cod bo tylko sie zastanawiam czy nowa czy używke ,moje pytanie brzmi czy jest w tej grze online pass czy cos podobnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdzisiek664 0 Napisano 8 Marzec 2011 Nie ma żadnego online pass kupuj smiało gra wymiata!!! PSN: zdzisiek664 HS:Brak dodawajcie chętnie zagram z polakami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darioBlaugrana 5 Napisano 11 Marzec 2011 Headset to sluchawka bluetoth. zapraszam do grania razem nick :rasz223 Albo zestaw słuchawkowy wpełni kompatybilny z PS3 taki jak PX-21 TURTLE BEACH koleszkoi to jest dopiero gra i rozmowa podczas meczu!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
micho223 0 Napisano 12 Marzec 2011 Proszę o pomoc w 1 trofeum zombie z kuszą.Nie jestem nubem nie bójcie się. PSNid: czoklit223 HS:będzie w tym tygodniu raczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karollek 0 Napisano 15 Marzec 2011 WITAM :D JESTEM CHĘTNY DO GRY ;] HS: BRAK :( PSN ID id : karollek [/url] [ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alex_Kast 12 Napisano 22 Marzec 2011 CHętnie zagram PSNid: Olek2211 DLC: Nie mam Mic: posiadam Chętnie zagrać pisać do mnie na PSNid albo na gg; 5265096 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tanix 0 Napisano 27 Marzec 2011 Zagram W CoD: Black Ops Moj filmik fragmovie PSN: Krecio8 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 27 Marzec 2011 tanix, pisalem ci wiadomosc na yt, przeczytaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darioBlaugrana 5 Napisano 27 Marzec 2011 Siema, Ja natomiast chętnie nie pogram z rodakami. Więc proszę, nie dodawajcie mnie! A proto... w CoD co chwile wywala grę i szuka nowego hosta. W MoH też tak jest? To na hu....tu wchodzisz i dupę zawracasz pajacu.... 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tanix 0 Napisano 27 Marzec 2011 To na hu....tu wchodzisz i dupę zawracasz pajacu.... Brawo xD masz + ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hellokitty19900 0 Napisano 30 Marzec 2011 Witam Jeżeli ma ktoś ochotę zagra wspólnie to jest moje ID: Hellokitty19900 czekam na wiadomosci Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eryk237 1 Napisano 1 Kwiecień 2011 ID : Eryk237PL_ HS: Jest Kiedy ? : W każde dni od 18.00 ;) Przepraszam za Off top , ale nie mogę wejść do działu klany .Tworze nowy Squad / Klan.Nazwa to Elitar Players Squad.Zainteresowanych proszę o kontakt na GG: 4588323 Lub E-mail Eryk27@wp.pl. Dodam że klan będzie miał odpalone własne forum które już jest tworzone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seweryn Łysoń 0 Napisano 13 Kwiecień 2011 chętnie pogram w COD BO ... id sereus1 zaczałem już nabijać poziomy prestiżu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 18 Kwiecień 2011 Mogę chętnie pograć w grę prywatną Znajdż i Zniszcz lub w Demolke z kilkoma Polakami. PSNID: Rothanek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alex_Kast 12 Napisano 18 Kwiecień 2011 Ja chętnie przy gram. Pisać na PSN mic jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach