Skocz do zawartości
kill

Black Ops Online

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie odnośnie grania w multi...

Czy jak kupię używaną grę od kogoś to będę mógł pograć na necie?, czy może jest potrzeby jakiś kod który rejestruje poprzedni użytkownik na siebie i ja już nie będę mógł z tego skorzystać?

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie odnośnie grania w multi...

Czy jak kupię używaną grę od kogoś to będę mógł pograć na necie?, czy może jest potrzeby jakiś kod który rejestruje poprzedni użytkownik na siebie i ja już nie będę mógł z tego skorzystać?

Pozdrawiam.

BO niema kodu rejestr. będziesz mógł grać online.

Edytowane przez roberto75

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to jest z tym NATem w black opsach, w MW2 i MW3 mam sredni , natomiast w BO ograniczony, ten sredni w mw jest to to samo co ograniczony w bo (niezgodnosc tłumaczenia?) ?

czy rodzaje Natu w bo wyglądają tak :

otwarty

ograniczony

scisły?

a tak wogole moze ktos wie jak włączyc upnp na routerach TP link ? bo ps3 cos neichce znimi wspolpracowac, właczona opcja i na konsoli i w opcjach routera jednak test łącza na ps3 wywala bład o niedostepnosci upnp

Edytowane przez krishafi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a do czego ten upnp jest ci potrzebny?

nat'u na otwarty ci to nie zmieni

no to jak nie upnp to co zmieni ?

byłem z konsolą u znajomego , u niego był upnp właczony i nat w grze miał otwarty

co prawda ja na starym routerze tez miałem upnp dostepny ale i tak miałem nat sredni ale ten router był stary , jeszcze w tym standardzie 802.11b to myslałem ze to przez to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Moze ktos ma chec pograc dzis wieczorem ok 22. Mój nick krzys_iek35

gg.40037500 piszcie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś ma ochotę zagrać to z miłą chęcią zapraszam, możecie pisać na GG. thumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabsn87

HS jest

Dodawać do znajomych zaznaczając ,że chodzi o CoD BO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie pogram w zombi i w multi. Przez dłuższy czas nie grałem w coda i wypadłem z formy, przez co dobrze mi idzie tylko w zombi i w grze o kase. Oczywiście headset jest. PSNID: Jedrek-13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema, czy w multi jest jakiś asist aim.W opcjach jest coś takiego, ale nie przekłada się to na grę. Gdy widzę czyjś killcam to tak jakby coś takiego funkcjonuje, niestety nie u mnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisze się na wspólną grę multiplayer. Może być też Zombie ale zombie nie ogarniam tak jak multi ;) SEN ID: Hardzik1997

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Niech mi ktoś powie - co sie do cholery podziało z tą grą? Nie grałem jakiś czas, niedawno zrobiłem sobie przerwę od MW3 i wróciłem do BO, ale lagi były niemiłosierne, więc dałem sobie spokój. Dzisiaj kilka razy podchodziłem do gry, ale dla odmiany KAŻDA gra kończyła się rozłączeniem z hostem po jakimś czasie. Wywalało do lobby wszystkich. Tak 10 razy pod rząd, w różnych lobby, z różnymi ludźmi. Opipieć idzie, już różne cyrki się zdarzały, ale takich problemów nie miałem nigdy.

Edytowane przez Numinex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!helpsmilie.gif

Szukam ogarniętych graczy w Call of Duty Black Ops w trybie Zombie.Brakuje mi kilku trofeów w trybie zombie,próbowałem samemu je zrobić ale to graniczy z cudem no może trochę przesadziłem ale jest to bardzo trudne...Więc jeśli ktoś jest chętny wbić trofea razem zemną to niech napiszę do mnie mój PSN ID: klonislaw123

klonislaw123.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Których Ci braknie?

Brakuje mi "Kozioł ofiarny" i "See Me, Stab Me, Heal Me" to z tym nożem balistycznym, tak wiem to trudne trofea ale tylko te mi zostały a żeby je wykonać potrzeba trochę człowieka myślącego a nie takiego co biega tylko i strzela ...... dlatego właśnie napisałem na forum o pomoc.

klonislaw123.png

Edytowane przez klon95

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde, jak tylko dostanę hs to mogę Ci pomóc. Bez hs nie dalibyśmy rady, dopiero w okolicach kolejnego weekendu będę miał słuchawkę.

PS: Jeśli nie chcesz czekać, zgłoś się na (spam), tam organizują właśnie ustawki na te trofea. http://forum.(spam)/viewtopic.php?f=17&t=569&start=580

Edytowane przez Naruto_Uzumaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc. chcialbym zaproponowac wspolna gre w gronie rodakow. Wymagania to dosyc dobre umiejetnosci w mutliplayerze ( nie zombi) oraz kamerka do ps3 (do komunikacji glosowej). Wszystkich chetnych zapraszam na gg 6113706 lub pw lub wiadomosc w psn nick: mrdrakula3. PROSZE O ZAINTERESOWANIE :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tą kamerką to do sali śmiechu powinieneś trafić, ludzie przeważnie używają head set.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi