kalaschny 0 Napisano 11 Grudzień 2011 Witam, Mam pytanie odnośnie grania w multi... Czy jak kupię używaną grę od kogoś to będę mógł pograć na necie?, czy może jest potrzeby jakiś kod który rejestruje poprzedni użytkownik na siebie i ja już nie będę mógł z tego skorzystać? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roberto75 0 Napisano 11 Grudzień 2011 (edytowane) Witam, Mam pytanie odnośnie grania w multi... Czy jak kupię używaną grę od kogoś to będę mógł pograć na necie?, czy może jest potrzeby jakiś kod który rejestruje poprzedni użytkownik na siebie i ja już nie będę mógł z tego skorzystać? Pozdrawiam. BO niema kodu rejestr. będziesz mógł grać online. Edytowane 11 Grudzień 2011 przez roberto75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krishafi 0 Napisano 21 Grudzień 2011 (edytowane) jak to jest z tym NATem w black opsach, w MW2 i MW3 mam sredni , natomiast w BO ograniczony, ten sredni w mw jest to to samo co ograniczony w bo (niezgodnosc tłumaczenia?) ? czy rodzaje Natu w bo wyglądają tak : otwarty ograniczony scisły? a tak wogole moze ktos wie jak włączyc upnp na routerach TP link ? bo ps3 cos neichce znimi wspolpracowac, właczona opcja i na konsoli i w opcjach routera jednak test łącza na ps3 wywala bład o niedostepnosci upnp Edytowane 21 Grudzień 2011 przez krishafi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 21 Grudzień 2011 a do czego ten upnp jest ci potrzebny? nat'u na otwarty ci to nie zmieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krishafi 0 Napisano 22 Grudzień 2011 a do czego ten upnp jest ci potrzebny? nat'u na otwarty ci to nie zmieni no to jak nie upnp to co zmieni ? byłem z konsolą u znajomego , u niego był upnp właczony i nat w grze miał otwarty co prawda ja na starym routerze tez miałem upnp dostepny ale i tak miałem nat sredni ale ten router był stary , jeszcze w tym standardzie 802.11b to myslałem ze to przez to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peter33 2 Napisano 27 Grudzień 2011 Witam.Moze ktos ma chec pograc dzis wieczorem ok 22. Mój nick krzys_iek35 gg.40037500 piszcie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper5xd 1 Napisano 27 Grudzień 2011 Ale oco kąkretnie chodzi o multi czy zombie? jeśli multi to na pewno nie zagram . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miro12 1 Napisano 4 Styczeń 2012 Jeśli ktoś ma ochotę zagrać to z miłą chęcią zapraszam, możecie pisać na GG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wygnany 0 Napisano 11 Luty 2012 chętnie pogram w zombie i w multi, psn: wygnany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tizzy119 0 Napisano 12 Luty 2012 Chętnie pogram w zombie pisać psn: tizzy119 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TehLover 1 Napisano 23 Luty 2012 zabsn87 HS jest Dodawać do znajomych zaznaczając ,że chodzi o CoD BO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek13 0 Napisano 24 Luty 2012 Chętnie pogram w zombi i w multi. Przez dłuższy czas nie grałem w coda i wypadłem z formy, przez co dobrze mi idzie tylko w zombi i w grze o kase. Oczywiście headset jest. PSNID: Jedrek-13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariush86 23 Napisano 7 Marzec 2012 MariushPL - headset oczywiście JEST! :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczotex7 2 Napisano 2 Kwiecień 2012 Także chętnie pogram psn id: szczotex17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 5 Kwiecień 2012 Siema, czy w multi jest jakiś asist aim.W opcjach jest coś takiego, ale nie przekłada się to na grę. Gdy widzę czyjś killcam to tak jakby coś takiego funkcjonuje, niestety nie u mnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hardzik7 0 Napisano 7 Kwiecień 2012 Pisze się na wspólną grę multiplayer. Może być też Zombie ale zombie nie ogarniam tak jak multi ;) SEN ID: Hardzik1997 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 11 Kwiecień 2012 Jestem chętny do gry na multi. HS:niestety nie posiadam PSNid:FreakyRusher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 25 Maj 2012 (edytowane) Niech mi ktoś powie - co sie do cholery podziało z tą grą? Nie grałem jakiś czas, niedawno zrobiłem sobie przerwę od MW3 i wróciłem do BO, ale lagi były niemiłosierne, więc dałem sobie spokój. Dzisiaj kilka razy podchodziłem do gry, ale dla odmiany KAŻDA gra kończyła się rozłączeniem z hostem po jakimś czasie. Wywalało do lobby wszystkich. Tak 10 razy pod rząd, w różnych lobby, z różnymi ludźmi. Opipieć idzie, już różne cyrki się zdarzały, ale takich problemów nie miałem nigdy. Edytowane 25 Maj 2012 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klon95 0 Napisano 28 Maj 2012 Witam! Szukam ogarniętych graczy w Call of Duty Black Ops w trybie Zombie.Brakuje mi kilku trofeów w trybie zombie,próbowałem samemu je zrobić ale to graniczy z cudem no może trochę przesadziłem ale jest to bardzo trudne...Więc jeśli ktoś jest chętny wbić trofea razem zemną to niech napiszę do mnie mój PSN ID: klonislaw123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 1 Czerwiec 2012 Których Ci braknie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klon95 0 Napisano 1 Czerwiec 2012 (edytowane) :( Edytowane 1 Czerwiec 2012 przez klon95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klon95 0 Napisano 1 Czerwiec 2012 (edytowane) Których Ci braknie? Brakuje mi "Kozioł ofiarny" i "See Me, Stab Me, Heal Me" to z tym nożem balistycznym, tak wiem to trudne trofea ale tylko te mi zostały a żeby je wykonać potrzeba trochę człowieka myślącego a nie takiego co biega tylko i strzela ...... dlatego właśnie napisałem na forum o pomoc. Edytowane 1 Czerwiec 2012 przez klon95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 2 Czerwiec 2012 (edytowane) kurde, jak tylko dostanę hs to mogę Ci pomóc. Bez hs nie dalibyśmy rady, dopiero w okolicach kolejnego weekendu będę miał słuchawkę. PS: Jeśli nie chcesz czekać, zgłoś się na (spam), tam organizują właśnie ustawki na te trofea. http://forum.(spam)/viewtopic.php?f=17&t=569&start=580 Edytowane 2 Czerwiec 2012 przez Naruto_Uzumaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrdrakula3 0 Napisano 12 Czerwiec 2012 czesc. chcialbym zaproponowac wspolna gre w gronie rodakow. Wymagania to dosyc dobre umiejetnosci w mutliplayerze ( nie zombi) oraz kamerka do ps3 (do komunikacji glosowej). Wszystkich chetnych zapraszam na gg 6113706 lub pw lub wiadomosc w psn nick: mrdrakula3. PROSZE O ZAINTERESOWANIE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 12 Czerwiec 2012 Z tą kamerką to do sali śmiechu powinieneś trafić, ludzie przeważnie używają head set. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach